Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Twee nieuwe topsprekers op Building Holland

Twee nieuwe topsprekers op Building Holland

Op Building Holland beklimmen topexperts het podium, binnen actuele en urgente thema’s als Energietransitie, Circulair Bouwen en Slim & Gezond. Onlangs zijn Peter Musters en Daniëlle Harkes toegevoegd. Zij spreken over respectievelijk CO2 reductie en over het realiseren van nieuwe woonvormen voor ouderen.

Peter Musters

Musters heeft ruime ervaring in het samen met partners ontwerpen en bouwen binnen werkvormen zoals LEAN en BIM, met een blik op de levensduurkosten en vervult  graag een rol bij procesoptimalisatie en ketensamenwerking. Zijn specialisme zit in het brede spectrum van duurzaamheid, met name op het gebied van circulaire economie en CO2-reductie. Over onderwerpen als thermisch actieve gebouwen, duurzame scholen, gezonde en comfortabele gebouwen en adaptiviteit gaat hij graag in gesprek.

Toekomst van wonen en zorg

Ook de toekomst van wonen en zorg krijgt voldoende podium op Building Holland 2020. Zo is Daniëlle Harkes expert op het gebied van wonen, zorg en ouderen. Ze is een gewaardeerde partner voor woningcorporaties, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, architecten, ontwikkelaars en bouwondernemingen bij het realiseren van nieuwe woonvormen voor ouderen. Ze wordt veel gevraagd als meedenker, inspirator, adviseur en aanjager.

Daniëlle Harkes is lid van het ondersteuningsteam Wonen & Zorg, onderdeel van het programma Langer Thuis van het ministerie van VWS. Harkes was oprichter, adviseur en manager van het  Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg: jarenlang het landelijk informatiepunt voor professionals in wonen, welzijn en zorg. Ze werkt nu vanuit haar bureau Begonia Advies: een knipoog naar ‘niet achter de geraniums’. Haar ervaring als wijkverpleegkundige en sociaal gerontoloog maakt dat haar adviezen altijd gestoeld zijn op praktische toepasbaarheid en verbinding met ouderen zelf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.