Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Twee nieuwe topsprekers op Building Holland

naamloos-2-kopieren-3

13 januari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op Building Holland beklimmen topexperts het podium, binnen actuele en urgente thema’s als Energietransitie, Circulair Bouwen en Slim & Gezond. Onlangs zijn Peter Musters en Daniëlle Harkes toegevoegd. Zij spreken over respectievelijk CO2 reductie en over het realiseren van nieuwe woonvormen voor ouderen.

Peter Musters

Musters heeft ruime ervaring in het samen met partners ontwerpen en bouwen binnen werkvormen zoals LEAN en BIM, met een blik op de levensduurkosten en vervult  graag een rol bij procesoptimalisatie en ketensamenwerking. Zijn specialisme zit in het brede spectrum van duurzaamheid, met name op het gebied van circulaire economie en CO2-reductie. Over onderwerpen als thermisch actieve gebouwen, duurzame scholen, gezonde en comfortabele gebouwen en adaptiviteit gaat hij graag in gesprek.

Toekomst van wonen en zorg

Ook de toekomst van wonen en zorg krijgt voldoende podium op Building Holland 2020. Zo is Daniëlle Harkes expert op het gebied van wonen, zorg en ouderen. Ze is een gewaardeerde partner voor woningcorporaties, gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, architecten, ontwikkelaars en bouwondernemingen bij het realiseren van nieuwe woonvormen voor ouderen. Ze wordt veel gevraagd als meedenker, inspirator, adviseur en aanjager.

Daniëlle Harkes is lid van het ondersteuningsteam Wonen & Zorg, onderdeel van het programma Langer Thuis van het ministerie van VWS. Harkes was oprichter, adviseur en manager van het  Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg: jarenlang het landelijk informatiepunt voor professionals in wonen, welzijn en zorg. Ze werkt nu vanuit haar bureau Begonia Advies: een knipoog naar ‘niet achter de geraniums’. Haar ervaring als wijkverpleegkundige en sociaal gerontoloog maakt dat haar adviezen altijd gestoeld zijn op praktische toepasbaarheid en verbinding met ouderen zelf.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht