Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Totaalpartner in vloerverwarmingmontage
Montage op bevestigingsnetten in een bedrijfshal.

Totaalpartner in vloerverwarmingmontage

“Naast traditionele montage op bevestigingsnetten of tackerplaten hebben wij ruime ervaring in industriële vloeren en droogverlegsystemen”, vertelt eigenaar Willem de Wit. “Wij zijn actief in nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Nederland, van woningen en appartementengebouwen tot scholen, multifunctionele accommodaties, verzorgingshuizen, kantoren en bedrijfshallen. Daarbij worden opdrachtgevers volledig ontzorgd.”

“Naar wens leveren wij alle montagebenodigdheden, zoals binddraad, tackerclips, tape, et cetera”, vertelt De Wit. “Bovendien kan De Wit Vloerverwarmingmontage B.V. de bevestigingsnetten en rand-isolatie tegen scherpe prijzen aanbieden, zodat installatiebedrijven en vloerverwarmingsproducenten hier geen omkijken meer naar hebben. Het leveren van sec de vloerverwarmingsbuizen, verdelers, koppelingen en tekeningen is voldoende; De Wit Vloerverwarmingmontage B.V. regelt de rest.”

Traditionele montage op tackerplaten.

Gedreven en ervaren team van medewerkers

Het team van de Assense vloerverwarmingsmonteur bestaat uit 13 gedreven en zeer ervaren montagemedewerkers, evenals een vaste kern van flexibele monteurs. Gezamenlijk beschikken zij over de kennis, kunde en gereedschappen om kleine én grote projecten snel, efficiënt en netjes tot een goed einde te brengen. Het bedrijf is VCA* gecertificeerd.

Montage op bevestigingsnetten.

Uiteenlopende projecten

Op dit moment monteert De Wit Vloerverwarmingmontage B.V. de vloerverwarmingssystemen in 605 studentenappartementen in Amsterdam Holendrecht. “Dit project betreft een zogenaamde ‘tackerklus’, waarbij we de vloerverwarmingsbuizen middels tackerclips monteren op de isolatieplaten van een nevenaannemer”, aldus De Wit. “In de wijk Nobelhorst in Almere vlechten we op traditionele wijze vloerverwarmingsbuizen in enkele honderden woningen, waarbij we werken met door onszelf aangeleverde bevestigingsnetten en binddraden. In dezelfde plaats hebben we recent project Kopduin afgerond. Dit project bestaat uit ruim 250 luxe appartementen, waarin we zowel de isolatiematerialen, tackerplaten als vloerverwarmingsbuizen hebben aangebracht. Bovengenoemde projecten zijn daarmee zeer illustratief voor onze totaaldienstverlening.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.