Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Together we create a better place to live’

‘Together we create a better place to live’

De VSK 2020 stond voor Carrier in het teken van duurzaamheid. ‘Together we create a better place to live’. Op dinsdag 4 februari 08.30 organiseerde Carrier het VSK2020 kick-off ontbijt waar 115 partners van Carrier genietend van een verse croissant en kop thee luisterden naar Professor Andy van den Dobbelsteen. Energiestrategieën, warmteplannen en de opdracht voor ons allen om vanuit ons eigen vakgebied te kijken naar oplossingen die we kunnen aandragen.

Tijdens de VSK beursdagen introduceerde Carrier geen nieuwe producten maar bespraken we, onder het genot van koffie of een drankje, met geïnteresseerden, installateurs en bestaande relaties  hoe we samen kunnen werken aan een betere leefwereld.

Check www.letscreatetogether.nl voor een impressie.. 

CO2 doelstellingen

Wat zijn uw doelstellingen ten aanzien van CO2 neutraal zijn binnen uw industrie? Carrier biedt specifieke HVAC toepassingen voor elke vorm van industrie. Daarbij letten we niet alleen op binnenklimaat doelstellingen. Wij vinden dat CO2 reductie en het benutten van restwarmte essentiële componenten zijn van een HVAC toepassing. Wees voorbereid op een toekomst waarin de duurzame inzet van koudemiddelen centraal staat. Waarbij energie- besparing geen bijzonderheid maar de norm is. Onze Carrier experts zien uitdaging in het creëren van toekomstbestendige HVAC toepassingen, waarbij onze klant optimaal geniet van gemak, comfort en besparing.

Milieubewustzijn.

Sinds Willis Carrier het allereerste moderne airconditioningsysteem ontwikkelde in 1902, is Carrier een referentie gebleven op het vlak van milieuverantwoordelijkheid. Vandaag blijft Carrier de internationale markten ondersteunen om aan de nieuwe niet-ozonafbrekende vereisten te voldoen zonder de volgende stap in de evolutie van de koudemiddelen uit het oog te verliezen. Net zoals vroeger streeft Carrier ernaar om producten en technologieën in te zetten die de gevolgen voor het milieu tot een minimum beperken, maar toch ook voldoen aan de behoeften van de klanten. Carrier zal steeds de juiste koudemiddel-oplossing aanbieden voor elke toepassing, maar elke toepassing zal niet noodzakelijk dezelfde koudemiddel-oplossing gebruiken.

Carrier is van mening dat haar industrieel leiderschap ook op milieugebied leiderschap vereist. In feite is milieubewustzijn een van de kernwaarden van het concern. Wij werken continu aan de verbetering van milieuprestaties van onze producten, diensten, activiteiten en cultuur op weg naar een duurzame samenleving.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.