Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Toepassingsgebied Flair-range steeds groter met nieuwe Flair 200

Toepassingsgebied Flair-range steeds groter met nieuwe Flair 200

De Flair-range van Brink Climate Systems is met de introductie van de Flair 200 verder uitgebreid. Deze uiterst compacte WTW-unit is klein van formaat, maar even groots in prestaties als de rest van de Flair-familie.

Volgens de Nederlandse fabrikant is het ventilatietoestel met warmteterugwinning (WTW) vanwege het formaat en de prestaties uitstekend geschikt voor zowel nieuwbouw als vervanging in appartementen en andere projectmatige bouw. Met deze uitbreiding van de Flair-range kan Brink nog meer voldoen aan een bredere toepassing en dus excellente lucht voor iedereen realiseren.

Belang ventilatie is duidelijk

Het belang van goede ventilatie in woningen en gebouwen is tegenwoordig extra duidelijk. Continu verse én schone lucht in huis is van levensbelang. Zeker als je je bedenkt dat we meer dan 25.000 keer per dag ademen. Deze duurzame manier van ventileren zorgt dag in, dag uit op een efficiënte en effectieve manier voor verse, gefilterde lucht in huis.

Compact en flexibel

Alle uitvoeringen van de Flair zijn uiterst compact. Vooral de Flair 200 blinkt met afmetingen van 650x600x 455 mm (HxBxD) hierin uit. De Flair 200 is leverbaar als een linker- en rechteruitvoering met vier bovenaansluitingen. Het nieuwe ventilatietoestel zit vol innovaties en is daarmee de toekomst vooruit als het gaat om prestaties, compactheid, installatie- & servicegemak, compleetheid, connectiviteit en uitbreidbaarheid.

Naast de effectieve warmtewisselaar en efficiënte ventilatoren heeft de Flair nog veel meer slimme onderdelen. Denk aan de volledig automatische 100%-bypass, de intelligente vorstbeveiliging met voorverwarmer, de luchtdichte aansluitingen, de hoogwaardige filters en de mogelijkheden voor connectiviteit. De Flair is standaard te verbinden met Brink Home (online bedienen en aansturen via App of webportal met telefoon, tablet of computer) en Modbus (eenvoudig koppelen met gebouwbeheersystemen).

Slechts één schroevendraaier

De ventilatietoestellen binnen de Flair-range zijn allemaal identiek opgebouwd. Dat scheelt tijd bij zowel installatie als onderhoud. De variatie aan serviceonderdelen is minimaal. Met slechts één schroevendraaier zijn de onderdelen in een paar minuten te (de)monteren.

Over Brink Climate Systems

Brink Climate Systems is specialist in ventilatie met warmteterugwinning, verwarming en koeling. Het is de ambitie van Brink om iedereen te voorzien van de meest excellente lucht in huis. De innovatieve oplossingen van Brink zijn klaar voor de complexe installatievragen van vandaag én voorbereid op de wereld van morgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.