Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Tochtvrije eliminatie van zweet en geuren in fitnessfaciliteiten

Tochtvrije eliminatie van zweet en geuren in fitnessfaciliteiten

De gelijkmatige tochtvrije luchtverdeling, een kenmerk van de FabricAir-verdeeltechnologie, zorgt voor een hoge luchtverversing bij lage snelheid, waardoor een comfortabele en gezonde trainingsomgeving wordt gecreëerd.

Metabolische warmtewinst is een natuurlijk gevolg van sporten. Het zweet en de resulterende geuren hebben een negatieve invloed op het binnenklimaat, tenzij ze worden tegengegaan door een toevoer van verse lucht. Temperatuurstijgingen en luchtvochtigheid hebben ook een negatieve invloed op de prestaties van sporters, en de zogenaamde benauwde lucht creëert een onaantrekkelijke omgeving die de sporters van hun training kan weghouden.

Sommige fitnessfaciliteiten hebben ook de uitdaging van lage plafonds, wat luchtkwaliteitsproblemen bevordert en waardoor het onmogelijk kan worden om conventionele metalen kanalen te installeren als gevolg van de ruimtebeperkingen.

FabricAir-verdeelsystemen zorgen voor een aangename luchtverversing bij een lage snelheid, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en geuren en vochtigheid minimaliseert, ongeacht de hoogte van het plafond. De flexibiliteit van de technologie omvat kanaalprofielen die ideaal zijn in ruimtes met lage plafonds en de luchtkanalen kunnen zelfs worden gebruikt als decoratieve elementen. Spelen met kleuren en patronen of zelfs LED-verlichting toevoegen.

Een uniek voordeel van textiele kanalen is dat het luchtverdeelsysteem zeer dicht bij de atleten kan worden geplaatst zonder tocht te veroorzaken. De kanalen worden niet gedeukt door mensen of apparatuur en kunnen indien nodig eenvoudig worden schoongewassen.

Door de zeer nauwkeurige luchttechniek kan het systeem ook worden gebruikt om condensatie van oppervlakken, zoals vensterglas, weg te vegen, waardoor een gezonde workoutomgeving wordt gewaarborgd.

Een FabricAir-kanaal is op zich condensvrij en dezelfde technologie die dit garandeert, voorkomt ook dat stof en andere deeltjes op of in het kanaalwerk bezinken. Dit maakt de technologie vrijwel onderhoudsvrij wanneer het voorfilter wordt vervangen zoals voorgeschreven, en de technologie maakt een energiebesparing van maximaal 40% mogelijk dankzij gerichte luchtstromen en lage drukval.

Ga voor meer informatie over FabricAir-oplossingen in fitnesstoepassingen naar nl.fabricair.com/nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.