Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Thunder Hoog temperatuur propaan warmtepompen

Thunder Hoog temperatuur propaan warmtepompen

Met de Clivet ELFOEnergy Thunder, type WiSAN-P introduceert Airview een nieuwe serie lucht/water warmtepompen, welke speciaal ontwikkeld zijn voor verwarming en koeling met gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan). Door toepassing van propaan als koudemiddel zijn deze warmtepompen geschikt voor hoge wateruittredetemperaturen tot +75°C.

De warmtepompen zijn zowel stand-alone (40-85 kW) als in cascade tot 16 units / 1.360 kW toepasbaar. De hoog temperatuur propaan warmtepompen zijn uitgevoerd met inverter compressoren en EC-ventilatoren. Belangrijke kenmerken van de warmtepompen zijn de energiezuinigheid; ErP Energieklasse A+++ in verwarmingsbedrijf, met een SCOP tot 4,70 een SEER tot 5,26.

De koppelstukken voor de hydraulische koppeling kunnen af fabriek meegeleverd worden voor een vereenvoudiging van de plaatsing in het veld. Andere opties zijn een geïntegreerde inverter pompmodule, een buffervat en een 3-wegklep voor warm tapwaterproductie.

De warmtepompen zijn standaard voorzien van een Modbus-aansluiting en zijn uitgevoerd met drie regeltechnisch activeerbare geluidsmodi, voor bijvoorbeeld nachtverlaging van het geluidsniveau.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.