Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Theben introduceert nieuwe KNX multisensor

Theben introduceert nieuwe KNX multisensor

Theben is een van de toonaangevende fabrikanten van KNX-oplossingen voor de intelligente gebouwbeheertechniek. Onder andere bewegings- en aanwezigheidsmelders voor in KNX systemen produceren we zelf. Vanaf heden voegen wij aan het gebouwautomatisering assortiment onze KNX multisensor toe.

thePrema P360 KNX AP Multi WH is een combinatie van onze bestaande aanwezigheidsmelder thePrema en onze CO2 sensor Amun. Hierdoor zijn geen aparte componenten meer nodig, alles zit in één component verwerkt.

Wat is het voordeel van de Theben thePrema P360 KNX AP Multi Wh?

Allereerst efficiëntie en duurzaamheid in de lichtregeling. De basis functionaliteit van de aanwezigheidsmelder is het sturen van verlichting bij aanwezigheid. Onze aanwezigheidsmelders zijn uitermate geschikt om LED te schakelen. thePrema is één van de paradepaardjes van Theben, met een zeer uitgebreide functionaliteiten en een bovengemiddeld groot detectie bereik van 100 m². Daaraan toegevoegd wordt nu de functionaliteit van Theben CO2 sensoren. De multisensor meet CO2 waarden, luchtdruk, luchtvochtigheid en temperatuur. Dit betekent dat de aanwezigheidsmelder tegelijkertijd ook meteen de luchtkwaliteit kan waarborgen en de ruimtetemperatuur kan regelen. De thePrema P360 KNX AP Multi WH is werkelijk alles in één. De multisensor is vanaf heden verkrijgbaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij uw adviseur uit de regio.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.