Built with Bosch
00:36
29-06-2017

Testactie #builtwithBosch

Na een succesvolle eerste testronde start vandaag de tweede fase van de testactie #builtwithBosch. Met deze testactie maakt Bosch het mogelijk voor professionals uit heel Europa om de nieuwste professionele elektrische gereedschappen te testen; alleen of in teams. En dat geheel gratis en voor een deel zelfs nog voordat het product officieel gelanceerd wordt op de markt!

De enige voorwaarden voor eventuele deelname: de testgereedschappen dienen uitsluitend voor professioneel gebruik en de potentiële tester dient een actief Facebook-profiel te hebben voor de verspreiding van de testervaringen. Op het moment dat een professional geselecteerd wordt als #builtwithBosch-tester, krijgt diegene hier schriftelijk bericht van. De testervaringen van de geselecteerde testers worden vervolgens via posts, foto’s en video’s op de Bosch Facebook community gedeeld met andere professionals. Meer informatie over de actie, het aanmeldproces en het machine-aanbod van Bosch Professional is te vinden op onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/BoschProfessionalPowerToolsenAccessoiresNederland/ en natuurlijk op: http://www.bosch-professional.com/builtwithbosch/

Te laat voor de tweede aanmeldfase? Geen probleem! Later in het jaar volgt er wederom een testronde en zoekt Bosch Professional nog meer #builtwithBosch-testers!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

TopcompanieslistDuravit design