Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
TEMPOFLUX 3 | Design, waterbesparing, comfort en gemakkelijke installatie

TEMPOFLUX 3 | Design, waterbesparing, comfort en gemakkelijke installatie

De TEMPOFLUX 3 is uitgerust met een innovatief waterdicht systeem, gepatenteerd door DELABIE. De inbouwdoos kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden en de inbouwdiepte is regelbaar tussen 10 en 120 mm. De moderne afdekplaat combineert design, comfort en vandaalbestendigheid, dankzij de soepele bediening en het anti-blokkeersysteem.

Waterbesparing
De TEMPOFLUX 3 met dubbele bediening 3l/6l laat toe de spoeling te optimaliseren en toch water te besparen. Het watervolume kan aangepast worden naar 2l/4l, waardoor de beste resultaten in Ecolabels kunnen behaald worden. Het anti-blokkeersysteem laat toe het spoelvolume te beheren, ongeacht hoelang de drukknop ingedrukt blijft.

Comfort
De TEMPOFLUX 3 beschikt over een soepele bediening en kan door elk type gebruiker (kinderen, ouderen of mindervaliden) in werking gesteld worden. Het geluidsniveau is zeer laag en conform met de norm NF EN 12541 klasse II.

Design
De plaat van de TEMPOFLUX 3, met een tijdloos design, is beschikbaar in mat rvs. Dankzij de strakke lijnen kan deze perfect in elk publiek gebouw geplaatst worden.

Delabie Tempoflux 3

Gemakkelijke installatie
De inbouwdoos kan op verschillende manieren geïnstalleerd worden: bevestiging langs de zijkant op rails voor gipsplaat, langs de voorkant op een volle muur of langs de achterzijde op paneel. De inbouwdiepte is regelbaar tot 120 mm: voor dikke muren (in baksteen of betonblokken) voor utiliteiten waar veel vandalisme voorkomt. De TEMPOFLUX 3 wordt aan de buitenkant van de inbouwdoos aangesloten op elk type leidingsysteem.

Veilige spoeling
Tijdens de installatie wordt het binnenwerk vervangen door een tijdelijke stop, om de spoeling van het net te vereenvoudigen en veilig te stellen.

Delabie Tempoflux 3

Waterdichte inbouw
De standaard inbouwkasten op de markt worden afgesneden in lijn met de muur, voor de kraag, waardoor kans op infiltratie bestaat. DELABIE heeft een inbouwkast ontwikkeld waarbij voorbij de kraag wordt afgesneden. Hierdoor wordt waterdichtheid bij installatie verzekerd. De waterdichtheid wordt gerealiseerd door een o-ring direct geïntegreerd in de kraag. De inbouwdoos is bovendien geribbeld aan de buitenkant, zodat de kraag gemakkelijk kan vastgeclipst worden (gepatenteerd systeem).

Bestand tegen intensief gebruik en vandalisme
Om misbruik en verspilling tegen te gaan bij de gevraagde spoeling, is de TEMPOFLUX 3 uitgerust met een anti-blokkeerveiligheid AB. Zo kan de kraan niet in open positie geblokkeerd worden. Het water loopt enkel als de drukknop niet ingedrukt blijft.

Beperkt en vereenvoudigd onderhoud
Binnenwerk, kraan en stopkraan zijn toegankelijk langs de voorkant. Het volstaat de dekplaat te verwijderen om toegang te krijgen. Het regelen van het spoelvolume (3l/6l of 2l/4l) gebeurt op de achterkant van de afdekplaat, zonder het water af te sluiten of de kraan te demonteren.

In tegenstelling tot andere producten op de markt bevindt de luchtsnuiver van de TEMPOFLUX 3 zich in de inbouwkast. Bij opzuiging zal het water worden geëvacueerd voor de muur, via de kast, en niet achter (of in) de muur. De kraan is bestand tegen grijs water en zeewater.

Om vorstvrij stellen of groot onderhoud te vereenvoudigen, kan de kraan losgekoppeld en gemonteerd worden langs de binnenkant, zonder de inbouwdoos te verwijderen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.