Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

Technische Unie exclusieve leverancier Tradeforce gereedschap

tf_3

26 augustus 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Een nieuw merk gereedschap, exclusief verkrijgbaar bij Technische Unie: Tradeforce. Met Tradeforce biedt Technische Unie de professionele installateur kwalitatief hoogwaardig gereedschap tegen aantrekkelijke prijzen.

Elke klus, altijd.

De missie van Tradeforce is om de professional in de installatie, bouw en industrie te voorzien van gereedschap dat presteert bij de meest extreme klussen tot het fijnste precisiewerk. Het gereedschap werkt in alle situaties en is grondig getest op veiligheid en kwaliteit. Tradeforce is het basis gereedschap voor elke vakman.

Het assortiment omvat onder andere meetgereedschap, snijgereedschap, hamers, schroevendraaiers en steeksleutels en zal in de toekomst verder uitgebreid worden.

Tradeforce gereedschap

Binnenkort exclusief verkrijgbaar bij Technische Unie

Tradeforce is vanaf 31 augustus 2020 exclusief verkrijgbaar bij Technische Unie.

Over Technische Unie

Technische Unie is de grootste technische groothandel van Nederland. Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor de levering van al uw installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming, klimaattechniek en industrie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht