Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
TECE barrièrevrij wastafelframe

TECE barrièrevrij wastafelframe

TECE barrièrevrij wastafelframe

Voor levensloopbestendig wonen en mindervaliden heeft TECE haar assortiment inbouwframes uitgebreid met een wastafelframe voor barrièrevrije toepassingen. Dit kleinere in hoogte verstelbare frame, is leverbaar met of zonder ingebouwde stankafsluiter.

Er is steeds meer vraag naar levensloopbestendige oplossingen voor de badkamer. O.a. doordat mensen ouder worden en langer thuis willen wonen. Daarom heeft TECE haar assortiment inbouwframes uitgebreid met een nieuw wastafelframe. Deze is in hoogte instelbaar van 820 tot 980 mm, zodat de wastafel ook lager kan worden geïnstalleerd. Dat maakt het frame bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de mindervalide sector, waar wastafels vaak zittend vanuit een rolstoel worden gebruikt, en badkamerspiegels op een lagere hoogte worden geïnstalleerd. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker geen dure zwenkspiegel hoeft aan te schaffen.

Ook met ingebouwde stankafsluiter

Het nieuwe wastafelframe is optioneel leverbaar met een ingebouwde stankafsluiter. Dit vermijdt onaangename geuren. Bovendien voldoet de in de voorwand verzonken sifon aan de rolstoeltoegankelijke norm DIN 18040-1 Barrièrevrij bouwen – Deel 1: Publiek toegankelijke gebouwen.

Overal inzetbaar

Het wastafelframe kan eenvoudig worden gemonteerd in een TECEprofil voorwand of prefab skid. Het frame is ook geschikt voor montage in metalstud en houten wanden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.