Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sanitair

TECE barrièrevrij wastafelframe

wastafelframe-960-x-480

3 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

TECE barrièrevrij wastafelframe

Voor levensloopbestendig wonen en mindervaliden heeft TECE haar assortiment inbouwframes uitgebreid met een wastafelframe voor barrièrevrije toepassingen. Dit kleinere in hoogte verstelbare frame, is leverbaar met of zonder ingebouwde stankafsluiter.

Er is steeds meer vraag naar levensloopbestendige oplossingen voor de badkamer. O.a. doordat mensen ouder worden en langer thuis willen wonen. Daarom heeft TECE haar assortiment inbouwframes uitgebreid met een nieuw wastafelframe. Deze is in hoogte instelbaar van 820 tot 980 mm, zodat de wastafel ook lager kan worden geïnstalleerd. Dat maakt het frame bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in de mindervalide sector, waar wastafels vaak zittend vanuit een rolstoel worden gebruikt, en badkamerspiegels op een lagere hoogte worden geïnstalleerd. Dit heeft als voordeel dat de gebruiker geen dure zwenkspiegel hoeft aan te schaffen.

Ook met ingebouwde stankafsluiter

Het nieuwe wastafelframe is optioneel leverbaar met een ingebouwde stankafsluiter. Dit vermijdt onaangename geuren. Bovendien voldoet de in de voorwand verzonken sifon aan de rolstoeltoegankelijke norm DIN 18040-1 Barrièrevrij bouwen – Deel 1: Publiek toegankelijke gebouwen.

Overal inzetbaar

Het wastafelframe kan eenvoudig worden gemonteerd in een TECEprofil voorwand of prefab skid. Het frame is ook geschikt voor montage in metalstud en houten wanden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht