Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
tado° lanceert HomeKit-compatibele Slimme Aircobediening

tado° lanceert HomeKit-compatibele Slimme Aircobediening

Ga de deur niet meer uit zonder dat je vergeet de airco uit te zetten

tado°, de leider in intelligent klimaatbeheer voor woningen, introduceert vandaag zijn nieuwe Slimme Aircobediening V3+. De hardware van deze Slimme Aircobediening is compatibel met HomeKit en is uitgerust met een nieuwe app. Met deze app verbindt de Slimme Aircobediening de airconditioning en eventuele warmtepompen met de wifi van het huis. Dit allemaal ter vervanging van de standaard infraroodafstandsbediening, die met airconditioning systemen wordt meegeleverd. Het product is vanaf vandaag verkrijgbaar voor € 99,99 bij toonaangevende winkels in heel Europa of via www.tado.com.

Nieuwe app voor een gezonder huis
De nieuwe app, die is ontworpen voor het bevorderen van een gezonde thuisomgeving, heeft een fris ontwerp en introduceert verschillende functies, zoals de Klimaatcomfort Skill die de luchtkwaliteit binnen en buiten uw huis meet. Ook geeft de app zinvolle tips en advies over hoe u uw binnenlucht kunt verbeteren. Gezonde lucht kan de slaap en productiviteit verbeteren en het risico op een verkoudheid minimaliseren.

De Klimaatcomfort Skill vormt een aanvulling op een reeks functies zoals Geolocatie, Open Raam Detectie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen en inzichtelijke energierapporten die energie besparen en het comfort verbeteren. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van een Slim Schema en de instellingen om airco-geluidsniveaus te controleren en overlast te minimaliseren door de ventilatorsnelheid en het tijdstip waarop deze aan staat te beheren.

Degenen die volledige automatisering willen bij het beheren van het klimaat thuis, kunnen zich abonneren op de Auto-Assist Skill voor € 2,99 per maand of € 24,99 per jaar. De Auto-Assist Skill schakelt automatisch de stroom uit of stelt de warmtepomp bij wanneer deze wordt geactiveerd door Geolocatie of Open Raam Detectie. Deze functie komt dan in plaats van het versturen van een push-melding.

Apple HomeKit & smart home-integraties
Apple HomeKit-gebruikers kunnen de Smart AC Control V3+ nu integreren in hun thuisconfiguratie. Dit betekent dat je Siri kunt vragen om de temperatuur te wijzigen en airconditioning toe te voegen aan je HomeKit-scènes en -automatisering. Net als bij de V3+ Slimme Thermostaten van tado° werkt de nieuwe Smart AC Control naadloos samen met de Google Assistent en Amazon Alexa.

Plug & play
“Onze nieuwe Slimme Aircobediening is ontworpen om de airconditioning te verbeteren en het huis compleet te maken”, zegt tado° medeoprichter & CPO Christian Deilmann. “Het systeem is heel eenvoudig en snel te installeren en is gemakkelijk in gebruik. Bovendien past het apparaat dankzij zijn slanke ontwerp in elk interieur. tado° is de perfecte aanvulling op je smart home om koel en comfortabel de zomer door te komen en tegelijkertijd energie te besparen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.