Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Systemair introduceert een nieuwe generatie Topvex luchtbehandelingsunits met tegenstroom warmtewisselaar

Systemair introduceert een nieuwe generatie Topvex luchtbehandelingsunits met tegenstroom warmtewisselaar

Systemair presenteert met trots de Topvex met warmteterugwinning in tegenstroom. Deze geïntegreerde, intelligente oplossing stelt innovatie, energiebesparing, geluidsreductie en duurzaamheid centraal. Het gestandaardiseerde ontwerp biedt ingebouwde flexibiliteit en zorgt voor een snelle levering.

Groot bereik en hoge energie-efficiëntie

De nieuwe generatie Topvex is verkrijgbaar in vijf maten (luchtvolume 350 – 6.900 m³/h) en een verscheidenheid aan standaardconfiguraties. De hoogwaardige aluminium warmtewisselaars zijn 100% getest op luchtdichtheid. Alle modellen zijn ontworpen met een ontdooifunctie. De energiezuinige EC-ventilatoren met zeer sterke kunststof-composietwielen zorgen voor een laag geluidsniveau en de beste energie-efficiëntieprestaties.

Een écht compacte luchtbehandelingsunit

Het unieke behuizingsconcept zonder frame maakt een zo compact mogelijke luchtbehandelingsunit en gebruik van vloeroppervlak mogelijk, zonder concessies te doen aan de prestaties. Echt compact zijn betekent dat componenten worden geselecteerd om een ​​bepaalde prestatie te bieden en de grootte van de unit wordt rond die prestatie geoptimaliseerd.

Eenvoudig te selecteren en installeren

Alle Topvex-units, zowel de modellen met boven- als met zij-aansluitingen, hebben compacte afmetingen zodat transport en installatie gemakkelijk verlopen. Panelen, deuren en secties kunnen eenvoudig worden gedemonteerd voor verdere installatie. De twee grootste maten zijn gemaakt als split-units en ontworpen om eenvoudig ter plaatse te demonteren en weer in elkaar te zetten. Dankzij de grote inspectiedeuren is het zeer eenvoudig om de unit te inspecteren, onderhouden en reinigen.

Onze selectietool Systemair Configurator maakt het gemakkelijk om uw Topvex te ontwerpen en configureren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de beste oplossing krijgt voor uw vereisten. De precisie en kwaliteit van elke unit wordt gegarandeerd door de geautomatiseerde productie- en testmethoden van Systemair. Ons gestandaardiseerd ontwerp met ingebouwde flexibiliteit vermindert de doorlooptijd en zorgt voor een snelle levering.

Systemair in de cloud

Met Systemair Access zijn de prestaties van een Topvex op locatie én op afstand te controleren en af te stellen; ook bij meerdere units. Met de eenvoudig te gebruiken cloud-service heeft u een compleet overzicht en toegang tot alle Topvex-units die u in beheer heeft. Relevante bedrijfsgegevens en stroomschema’s zijn makkelijk en in realtime beschikbaar en kunnen met enkele klikken gewijzigd worden. U kunt de status bekijken en de instelling van de luchtbehandelingsunit optimaliseren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.