Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Systemair in de cloud

Systemair in de cloud

Systemair wil het u zo gemakkelijk mogelijk maken en vindt dat geavanceerde techniek voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom is Systemair Access ontwikkeld.

Met Systemair Access zijn de prestaties van een Geniox en een Topvex luchtbehandelingsunit op locatie én op afstand te controleren en af te stellen, ook bij meerdere units. Met de eenvoudig te gebruiken cloud-service heeft u een compleet overzicht en toegang tot alle units die u in beheer heeft. Access is net zo eenvoudig te bedienen als uw smartphone. Relevante bedrijfsgegevens zijn makkelijk en in realtime beschikbaar en kunnen met enkele klikken gewijzigd worden. U kunt de status bekijken en de instelling van de luchtbehandelingsunit optimaliseren.

Navigatie en bediening

Systemair Access bestaat uit twee componenten: Access NaviPad, een navigatiepaneel met een grafische gebruikersinterface, en de geïntegreerde Access control unit, die zorgt voor snelle verbindingen zoals afstandsbediening via mobiele apparaten, GBS-integratie en de cloudservice Systemair Connect. Systemair Access helpt u de prestaties van de luchtbehandelingsunit te optimaliseren en effectiever te gebruiken. Zo creëert u een fijn binnenklimaat, verlaagt u het energieverbruik en bespaart u tegelijkertijd geld.

Navipad

U bewaakt en bestuurt uw luchtbehandelingsunit door te navigeren op het 7” touchscreen. Geïnspireerd door de geavanceerde eenvoud van de huidige smartphones is een logische en intuïtieve menustructuur ontwikkeld met pictogrammen op het touchscreen. Klik gewoon op een pictogram op uw afneembare touchscreen om een functie te activeren, een instelling te wijzigen of een waarde aan te passen. U kunt maximaal 9 luchtbehandelingsunits aansluiten op dezelfde Access NaviPad.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.