Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Systemair ADP Special

Systemair ADP Special

Wandrooster: NOVA-A
Binnen Systemair is er een zeer uitgebreid assortiment aan wandroosters. De wandroosters zijn hierdoor in veel verschillende situaties toe te passen. NOVA-A is één van die wandroosters. De roosters worden voor de juiste toepassing geplaatst in een muur, plafond of vensterbank en is geschikt voor toevoer- en retourlucht.
Systemair
Het NOVA-A rooster is gefabriceerd van aluminiumprofielen en afgewerkt met een witte poedercoating (RAL9010). De NOVA-A roosters leiden, met behulp van de schoepen, de lucht zowel in horizontale als in verticale richting.

Klik hier voor meer informatie over de NOVA-A.


Rond plafondrooster: CAP-C
Het plafondrooster CAP-C is geschikt voor zichtbare aansluiting en kan rechtstreeks op het kanaal worden aangesloten met behulp van de verbindingsmof die is voorzien van een rubberen afdichting die is getest op luchtdichtheid. Het is uitgerust met richtbare nozzles. Dit maakt functionaliteit mogelijk in een breed scala aan bedieningsmodi, zoals horizontaal, verticaal, diagonaal, single- of multi-directioneel en swirl voor beide, koeling en verwarming.
Systemair

De zijopening is verstelbaar tussen 0 en 20 mm om verhoogde luchttoevoer mogelijk te maken. De CAP-C bestaat uit een frontplaat met sproeiers en een geluidsisolerende plenumbox en demper. De diffuser is gemaakt van gepoedercoat gegalvaniseerd staalplaat. De nozzles zijn ABS Plastics. De roosterplaat is verstelbaar bevestigd aan de basis met een cirkelvormige, strakke horizontale verbinding met een debietregelklep.

Klik hier voor meer informatie over de CAP-C.


Plafondrooster: TSOI
De plafondroosters van Systemair zijn in vele varianten verkrijgbaar zoals geperforeerd, wervel en lamellenrooster voor zowel stuc- en plasterplafonds als systeemmoduleplafonds. TSOI-S en TSOI-T zijn vierzijdig instelbare plafondroosters gafabriceerd van plaatstaal en voorzien van interne schoepen welke ervoor zorgen dat de roosters van 1- t/m 4-zijdig ingesteld kunnen worden. Het rooster en de schoepen zijn gepoedercoat met een witte coating (RAL9010).

Systemair

Het rooster is geschikt voor gekoelde, verwarmde of isotherme toevoer- of retourlucht en past in een sy- steemplafond van 600×600 mm in bijvoorbeeld kantoren, multifunctionele gebouwen enzovoorts. Het rooster is toe te passen tot een maximale hoogte van 3 meter.

Klik hier voor meer informatie over de TSOI.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.