Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Svensa, meer dan een ventilator

rkfkv2ar

3 juni 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Vent-Axia introduceert Svensa, de slimme ventilator met geurdetectie. Het is weer gelukt om, met de nieuwste technieken, ventilatie in badkamers en keukens nog beter en vriendelijker te maken.

Uniek met drie sensoren
Voor een gezond en energiezuinig binnenklimaat is het van belang om slim te ventileren. Vent-Axia Svensa detecteert naast geuren (luchtkwaliteit) ook vocht en licht. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Svensa automatisch lucht afvoert, met een basissnelheid van 36 m³/h. Detecteert de ventilator een verandering, dan wordt de snelheid aangepast; efficiëntie ten top met het oog op een minimaal energieverbruik en geluid.

App of touch, kies maar
Om de gebruiker nog beter van dienst te zijn is Svensa uitgerust met Bluetooth technologie. Hiermee kan de ventilator naar wens ingesteld worden. Zo ontgrendelt de Vent-Axia Connect App functies voor planning, instelling van het luchtvolume, of de gevoeligheid van de sensoren. Handmatige bediening is ook mogelijk. Hiervoor heeft de ventilator een touchscreen, waarbij diverse functies subtiel oplichten en dimmen.

Award winner
Svensa heeft een strak, rechthoekig design en past in ieder interieur. De ventilator is zelfs uitgeroepen tot winnaar van de prestigieuze Reddot design award 2019. Om niet alleen het ontwerp maar ook de kwaliteit van deze innovatie te onderstrepen biedt Vent-Axia vijf jaar productgarantie. Vent-Axia B.V. levert haar producten in Nederland exclusief via de groothandel. Voor meer informatie kijkt u op www.vent-axia.nl/svensa.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht