Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Sven Kramer kiest thuis ook voor topsportklimaat: schaatser gaat samenwerking aan met Daikin

sven-mno-hires

24 oktober 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Topschaatser Sven Kramer gaat de samenwerking aan met Daikin, expert in klimaatoplossingen. De schaatser kondigde dit zelf onlangs aan via zijn sociale media kanalen. Daikin is sinds 2018 Partner van Schaatsend Nederland en de schaatsbond KNSB. De match tussen de allround schaatser en de producent van warmtepompen komt vooralsnog in schaatsseizoen 2019-2020 tot uiting.

“Als je topprestaties wilt leveren is een goed klimaat om je heen van groot belang”, legt sponsor Edwin Hoogerwerf, directeur bij Daikin, uit. “Niet alleen op het ijs en in de fitnessruimte zorgt Sven voor de beste materialen en begeleiding om zich heen, maar ook in zijn privéleven streeft hij altijd kwaliteit na. Dat is wat wij met onze producten voor verwarming en koeling ook bieden. Wij zijn de producent van de stilste airco én de stilste warmtepomp”.

Dagelijks topprestaties

Sven Kramer, die zich anderhalve week geleden nog blesseerde in Inzell tijdens een fietsrit, liet via Twitter weten: “Iedere dag ben ik bezig om een optimaal topsportklimaat te creëren voor mezelf. Daarom ga ik een samenwerking aan met Daikin Nederland.”
De nieuw te bouwen woning van Sven wordt voorzien van Daikin klimaatoplossingen voor verwarmen en koelen: ‘het nieuwe verwarmen’. Kramer zal op zijn beurt verschijnen in reclame-uitingen van Daikin in dit winterseizoen.
Hoogerwerf: “Er is een duidelijke match tussen ons A-merk en het merk ‘Sven’. Onze allround oplossingen en installateurs leveren ook dagelijks topprestaties in zowel woningen als kantoren, hotels en winkels.”

Energietransitie

De reclamecampagne die sponsor Daikin dit winterseizoen voert is gericht op zowel consumenten als zakelijke relaties. Hoogerwerf: “Wij hopen met deze campagne ook meer verwarmingsinstallateurs aan te trekken die de overstap aandurven naar de warmtepomp en die ook samen met ons voor kwaliteit gaan, om zo de energietransitie in Nederland mogelijk te maken”.

Binnenkort verschijnt er een online video waarin Sven Kramer een dag is gevolgd met de camera. We zien daarin een gefocuste sportman die niets aan het toeval overlaat, die gaat voor kwaliteit en die zoveel mogelijk controle wil over zichzelf en zijn omgeving.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht