Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
STULZ verhuist eind 2021 naar nieuw te bouwen duurzaam pand in Hoofddorp

STULZ verhuist eind 2021 naar nieuw te bouwen duurzaam pand in Hoofddorp

Na een langlopend traject kan STULZ eindelijk het nieuws bekendmaken dat het bedrijf eind 2021 Amstelveen verlaat voor een nieuw gasloos, energie efficiënt pand in Hoofddorp op industrieterrein ‘De President’.

STULZ gaat op een kavel van 9000 m2   in de eerste fase 6000 m2 bebouwen. Eén van de voornaamste redenen om tot verhuizen over te gaan is de expansie en uitbreiding van de leveringsomvang en werkzaamheden.

STULZ

Een onderdeel van deze uitbreiding is een nieuw magazijn (fase 1) met een oppervlakte van 3200 m2. Het pand wordt voorzien van duurzame klimaatoplossingen van STULZ, STULZ Tecnivel en Mitsubishi Heavy Industries. Daarnaast voeden 1200 zonnepanelen onder andere de laadpalen voor de elektrische auto’s en de energievoorziening voor de warmtepompen. Hoofddorp is als uitvalsbasis gekozen vanwege de goede nationale maar ook internationale bereikbaarheid. Ter zijne tijd volgt meer informatie over de bouw en de verschillende ontwikkelingen die de verhuizing met zich mee brengt. Hieronder vindt u korte impressie video van het nieuwe pand, welke door F5 Projectengroep B.V. is ontworpen en wordt gebouwd. Voor meer bouw specifieke informatie, kunt u terecht bij F5 Projectengroep B.V.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.