Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Strandhotel Cadzand met BetteFloor douchevloeren

Op een duin direct aan de kust in Cadzand-Bad ligt het luxe Strandhotel.

Bette Cadzand 4 kopiëren

13 januari 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Om gasten het comfort te bieden van vloergelijk en drempelvrij douchen met veel ruimte, een rijk gevoel van esthetiek en hoge veiligheid, zijn in dit hotel de douchevloeren van Bette toegepast. De details gaven de doorslag.

Food & Well-being

Het Strandhotel is de plek voor het beleven van Zeeuws Vlaanderen. Het hotel heeft als motto Food & Well-being en prikkelt alle zintuigen. Niet alleen met het stijlvolle interieur van Studio Piet Boon, bovendien op culinair gebied met de verwengerechten van Michelin sterrenchef Sergio Herman. “In ons concept van Food & Well-being willen wij het beste van het beste voor onze gasten”, zegt Anne Gorthmanns, eigenaar van het Strandhotel. “Onze keus voor Bette zit hem in het duurzame materiaal, de perfecte details en de lage onderhoudskosten. Zo zorgen de vlakke douchevloeren voor een drempelvrije toegang, zodat de douche voor iedereen goed en veilig toegankelijk is. Waarbij het antislip zorgt voor extra veiligheid. De overige details zoals de strakke hoeken, de afvoer op gelijke hoogte en de deksel in dezelfde kleur passen harmonieus in het strakke ontwerp van onze badkamers. Dit draagt bij aan het gevoel van well-being. Tot slot het zo essentiële aspect hygiëne en de onderhoudskosten. De Bette douchevloeren zijn van duurzaam geglazuurd titaanstaal en hebben geen voegen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het oppervlak hechten geen vuil en bacteriën. Daardoor laat deze zich sneller reinigen met meer hygiëne en lagere schoonmaakkosten als resultaat. Bovendien is het gebruik van schoonmaakmiddelen minder. Al deze voordelen waren voor ons reden genoeg om voor Bette te kiezen. Daar worden onze gasten blij van en daar gaat het om!”

Talrijke kleuren

Bij Bette kunt u kiezen uit meer dan 400 kleuren. Dankzij de talrijke kleuren kan de badkamerontwerper onderscheidende ontwerpen creëren, in harmonie met de vloer of wanden, of met een opvallend kleuraccent. Daarbij zijn ook de details niet vergeten. Zelfs de deksel van de afvoer kan in dezelfde kleur worden geleverd.

Duurzaam en veilig

Bij het Strandhotel zijn de douchevloeren voorzien van de onzichtbare antislipafwerking BetteAntislip Pro. Deze afwerking is op het gehele oppervlakte aangebracht, zodat uitglijden tot een minimum wordt beperkt. De douchevloeren met antislip voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). Het glazuur is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op het poriënvrije oppervlakte. Dankzij het glazuur blijven de optische en functionele kwaliteit van het geglazuurde titaanstaal duurzaam behouden.

Veel keus in afmetingen

Naast de 46 standaard afmetingen van 800 tot XXL-maten biedt Bette een aantal modellen zoals een 5-hoek en een kwartronde variant aan. Alle hoeken zijn extra strak en hebben nauwelijks een radius. Dus sluiten bijna naadloos aan op de tegels, met het voordeel van een minimum aan siliconenvoegen. Voor meer comfort is de afvoer vloer gelijk geïntegreerd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%