Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Stoer en chique: Bette baden in matzwart
BetteStarlet bad in magisch matzwart.

Stoer en chique: Bette baden in matzwart

Voor een industriële, stoere en toch chique badkamer introduceert Bette diverse series baden in het matzwart. Bette komt hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar zwarte details in de badkamer. Dankzij het bijzondere ontwerp zijn de Bette baden al een lust voor het oog. Het matzwart maakt het stoer, chique en mysterieus.

In de mode, fotografie en architectuur is zwart al enige jaren de trend. Met zwart worden esthetische stijlaccenten gecreëerd. Die extra opvallen door structuur en duidelijkheid, met een vleugje mystiek en drama. Dit geldt ook voor de badarchitectuur, waar steeds meer kranen, armaturen, ja zelfs toiletten en baden in het zwart worden toegepast. Zwart is met vele stijlen te combineren, ook de retro combinatie van zwart wit is weer helemaal hip.

Alle Silhouette baden in matzwart

“Als wij het doen, doen wij het goed”, zegt Sven Rensinghoff, marketing manager bij Bette. “Alle series baden met in de modelnaam de toevoeging Silhouette zijn leverbaar in matzwart. Dit zijn er tientallen, onder meer de markante series BetteArt, BetteLux en BetteStarlet. Dan kan de badkamerontwerper elk gewenst model kiezen en goed tegemoet komen aan de wensen van de klant.”

Detail van BetteStarlet bad in magisch matzwart.

Hoogwaardig titaanstaal

De voordelen van het geglazuurde titaanstaal komen ook in het matzwart volledig tot zijn recht. Het absoluut hygiënische materiaal is niet alleen uiterst duurzaam, maar onderscheidt zich door zijn huidvriendelijke eigenschappen, duurzame kleurbestendigheid en ongevoeligheid voor cosmetica en bad additieven. Bovendien is het materiaal bestand tegen heet kaarsvet en kan het een stootje hebben. Niet voor niets geeft Bette 30 jaar garantie.

Bette GmbH & Co. KG NL
Tel.: 0800 023 09 25
info@bette.nl
www.my-bettte.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.