Isolectra

Isolectra volgt meerjarentrends in de markt op de voet en vertaalt deze naar nieuwe producten en concepten, met als doel om ons materiaalgebruik te minimaliseren én bij te dragen aan een duurzamere, circulaire maatschappij.

02:21
22-03-2019

Stekerbaar: the next level

Stekerbare installaties worden door steeds meer installateurs én producenten omarmd. Niet verwonderlijk, als je kijkt naar de voordelen zoals een minimale installatietijd, aanzienlijke (faal)kostenreductie, optimale flexibiliteit en milieuvriendelijkheid. Volgens Isolectra is dit echter pas het begin. De Nederlandse marktleider in (Wieland) stekerbare gebouwinstallaties voor 230V, 100V, zwakstroom, verlichting en aanwezigheidsdetectie volgt meerjarentrends in de utiliteits- en woningbouw op de voet en vertaalt deze naar nieuwe producten en concepten, met als doel om ons materiaalgebruik te minimaliseren én bij te dragen aan een duurzamere, circulaire maatschappij.

Isolectra Wieland stekerbare installaties staan voor een minimale installatietijd, aanzienlijke (faal)kostenreductie, optimale

Tekst: Lieke van Zuilekom    
Beeld: Isolectra
Lees meer over: Isolectra , Stekerbaar , Universeel

Installatie en Bouw Nederland partners

fabricaire!COCKPIT