Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

Stekerbaar installeren met Adels

Een persoonlijke aanpak die scoort

I&B_afbeelding_efficiente installatie_nieuwsbrief_940x480

18 februari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Stekerbaar installeren is veel meer dan alleen het aanbieden van kabels en elektrisch (schakel)materiaal. Het is een keuze voor slim en snel installeren, met veel minder kans op fouten, minder afval op de bouwplaats en een nette installatie. Hemmink vertegenwoordigt in Nederland het stekerbare systeem AC 166G van de Duitse fabrikant Adels-Contact. Het pakket omvat aansluit- en verbindingssnoeren, stekers en schakel- en verdeelboxen, alles van hoge kwaliteit en vrijwel alle componenten zijn te bevestigen zonder gereedschap.

Het krachtige van Hemmink is dat dat wij ook verbindingen leggen met producten en productontwikkeling van de andere businessunits zoals buis- en bevestigingssystemen,  gereedschappen, veiligheidssystemen en industrieel kabelmanagement. Je kunt voor alle benodigdheden terecht bij één leverancier. Wil je toch combineren met een ander merk? Dan zijn de producten van Adels volledig uitwisselbaar met het GST18-systeem.  Wij combineren dit brede assortiment met een uitgebreide service, slimme rekentools en een persoonlijke projectbenadering.

Persoonlijke aanpak

In een tijd waarin steeds meer digitaal gaat, hechten wij ook veel waarde aan persoonlijk contact. Dit is te merken aan onze aanpak. We bezoeken dagelijks de bouwplaatsen en installatiebedrijven om samen met onze klant te inventariseren welke projecten zich lenen voor stekerbaar installeren. Ook verzorgen we veel maatwerk trainingen. Nu nog digitaal, hopelijk snel weer op locatie.

Wanneer een installateur kiest voor stekerbaar installeren, dan wordt op basis van de technische tekeningen van het project de projectie en offerte uitgewerkt. Desgewenst worden meerdere opties uitgerekend om zo een passend advies te geven. De adviseur komt de uitwerking zelf met jou bespreken en desgewenst kunnen wij zorgen voor begeleiding in het logistieke traject.

Toekomstbestendig

Doordat we eigen voorraden hebben, kunnen we flexibele verpakkingseenheden leveren en hebben we een speciale snelservice voor een geselecteerd aantal artikelen. Zo heb je het gewenste product snel op het project en ontstaat er geen vertraging in de werkzaamheden.

Ook interessant voor opdrachtgevers en gebouweigenaren is dat we in ons plan mee denken met toekomstige aanpassingen. Over een kleine twee jaar moet elk kantoor energielabel C hebben. Daarmee kun je nu al vooruitlopen door de juiste aansluitingen te installeren voor bijvoorbeeld daglichtregeling. Voor nu betekent dat een andere stekker monteren, dan kan je straks eenvoudig veranderingen doorvoeren door het plug-and-play-systeem

Nog even de voordelen van Hemmink op een rijtje:

 • Uitgebreid persoonlijk advies voor en tijdens het project
 • Projectie en offerte op maat
 • Intensieve begeleiding van bestelling tot levering
 • Snelservice
 • Flexibele verpakkingseenheden
Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%