installatiebouw-topbanner-q2-adels-lhapril2019-300dpi-kopieren
00:52
26-08-2019

Stekerbaar installeren met Adels-Contact

Snel installeren met minimale arbeidsintensiviteit en zo min mogelijk faalkosten: dat is stekerbaar installeren. Dankzij volledige pre-engineering, prefab onderdelen en plug-en-play installatie, installeer je snel en efficiënt. 

Het stekerbaar systeem ​AC166G systeem van de Duitse fabrikant Adels-Contact is bij uitstek geschikt voor stekerbaar installeren. Dit systeem is volledig gecertificeerd en voldoet aan de strenge norm NEN 61535 en de geldende CPR-eisen.

​Dit is jouw voordeel bij stekerbaar installeren
Bij stekerbaar installeren worden kabels en elektrisch (schakel)materiaal kant- en-klaar aangeleverd: op maat gemaakt en voorzien van de juiste connectoren. Je hoeft dus zelf geen draden meer te trekken, te doppen of dozen aan te sluiten, maar je kunt direct aan de slag met installeren. Op deze manier worden eventuele aansluitfouten voorkomen en kan je als  installateur veel sneller werken. ​

Ontdek de rekentool 
Hemmink, leverancier en kennispartner van Adels-Contact, heeft een handige rekentool ontwikkeld waarmee je direct – en vrijblijvend – kunt zien hoeveel je globaal kunt besparen door te starten met stekerbaar installeren. Ontdek deze tool zelf op www.adels-stekerbaar.nl . Hier vind je tevens een download link naar onze brochure.

Nog even de voordelen van Adels-Contact op een rij:

  • Snelservice en korte levertijden: een groot voordeel als je snel producten in huis moet hebben!​
  • Projectering door eigen projectengineers die gespecialiseerd zijn in stekerbaar installeren
  • Persoonlijk en maatwerk advies
  • Flexibel in verpakkingseenheden: ook kleinere verpakkingen zijn mogelijk
  • Getest uitwisselbaar met het GST18 systeem
  • Mogelijke combinaties met het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl: modulair inzetbare producten die samen moeiteloos een efficiënte buis-, kabel- of stekerbare installatie vormen.

www.adels-stekerbaar.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

BRControlssystemair