Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

starQuick®: Snelle en gemakkelijke montage!

naamloos-1-kopieren-9

24 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De veelzijdige kunststof beugel

Snel en gemakkelijk een buis bevestigen? De starQuick® beugel (ook bekend als klembeugel, klikzadel of klikbeugel) van Walraven staat garant voor een betrouwbare en tijdbesparende buisbevestiging! De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige bevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de starQuick® beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig.

De starQuick® klembeugels zijn verkrijgbaar voor alle buissoorten in Ø 10–65 mm en toepasbaar voor sanitaire en verwarmingsinstallaties. Doordat de producten UL 1565 gecertificeerd zijn, mogen starQuick® beugels tevens gebruikt worden voor bevestiging van elektrobuizen en kabels.

Download starQuick® Brochure

Vraag een gratis informatiepakket aan

naamloos 2 kopieren 4

Een compleet assortiment

De starQuick® range omvat, naast de handige klikbeugel, innovatieve accessoires die het systeem compleet te maken. Denk hierbij aan inslagschroeven en duowandplaten voor directe bevestiging aan wand of plafond en rail(adapters) waarop de beugels in een handomdraai gemonteerd kunnen worden. Daarnaast zijn er draadstangadapters waarmee beugels eenvoudig op een draadstang vastgezet kunnen worden.

Kortom, starQuick® is een veelzijdig montagesysteem voor een gemakkelijke, betrouwbare en tijdbesparende installatie. Het biedt voor elke toepassing doeltreffende montageoplossingen. Bekijk hieronder diverse starQuick® toepassingen in een installatie!

naamloos 3 kopieren 3

De voordelen van starQuick®:

  • Eenvoudige kliksluiting. De beugel sluit door de buis er in te drukken.
  • Koppelbaar. Door het gepatenteerde koppelprofiel kunnen 2 of meer beugels (t/m Ø 28 – 32 mm) aan elkaar gekoppeld worden.
  • Temperatuurbestendigheid. Van ca. -40 °C tot ca. +90 °C (continu); kortstondig tot ca. +130 °C.
  • Corrosievrij. Geschikt voor buitentoepassingen en installaties in omgeving van zwembaden, chemische fabrieken, verzinkerijen, etc.
  • Compleet assortiment. Combineer met andere starQuick® producten voor een veelzijdige montage.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht