Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
StadLandWater en Jarola introduceren WOP; eenvoudig en betaalbaar afkoppelen

StadLandWater en Jarola introduceren WOP; eenvoudig en betaalbaar afkoppelen

De afgelopen jaren is de WOP ontwikkeld door StadLandWater. Samen met Jarola is de productie van de Regenwater Afkoppelset, inclusief WOP, in gang gezet en dit voorjaar beschikbaar via diverse verkoopkanalen in het land.

‘De WOP is een uniek product dat perfect past in ons Rawinso concept waar slim omgaan met regenwater centraal staat’, aldus Gerard Nijlant van Jarola. De WOP zal onderdeel worden van een complete Regenwater Afkoppelset waarmee eenvoudig, betaalbaar en probleemloos afgekoppeld kan worden.

Afkoppelen; win-win situatie

Het afkoppelen van regenwater is op dit moment actueler dan ooit, o.a. door ons klimaat dat aan verandering onderhevig is. Door het regenwater af te koppelen wordt het riool minder belast en het grondwaterpeil in de tuin beter behouden. Een duurzame oplossing en beter voor de tuin. Klinkt eenvoudig dus afkoppelen maar, toch blijkt dit in de praktijk in sommige gevallen een ingrijpende klus.

Naast het afvoeren zorgt een regenpijp ook voor beluchting van het rioleringssysteem. Wanneer deze niet correct wordt afgekoppeld ontstaat de kans op vacuüm in de riolering met als gevolg ‘leeg trekken’ van stank afsluitende voorzieningen. Het uniek ontwikkelde design van de WOP is heel eenvoudig te plaatsen in een bestaande regenwater afvoerbuis van 80 mm én zorgt voor een effectieve afkoppeling van het regenwater.

‘Een oplossing met 100% resultaat die betaalbaar, makkelijk te plaatsen en onderhoudsvrij is. De WOP is een hulpstuk voor het afkoppelen van regenwater waarbij de beluchting van de regenpijp intact blijft. Het hulpstuk is bovendien zo eenvoudig te plaatsen dat woning-/pandeigenaren dat zelf kunnen doen, hierdoor is het een slim en relevant product voor gemeenten, bedrijven én particulieren, aldus Wouter Stadhouders van StadLandWater Management en Advies.

De voordelen van de regenwater afkoppelset:

  • Efficiënt en slim gebruik regenwater
  • Een duurzame tuin
  • Eenvoudig te combineren met andere regenwater oplossingen zoals een infiltratiekrat, regenton etc.
  • Schoon regenwater komt niet in het riool, maar wordt gebruikt in uw eigen omgeving
  • Voorkomt stankoverlast

Eenvoudig regenwater afkoppelen?
Ga voor meer informatie naar rawinso.nl, neem contact op via info@rawinso.nl of bel 0523 – 68 75 43.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.