Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

Spirotech demonstreert op ISH 2019 luchtafscheiding met nieuwe vacuümontgassers SpiroVent Superior S400 en S600

SpiroVent-Superior-S600-_-S400-group-shot_96dpi_1772x1181px_J_NR-2869

22 januari 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Spirotech demonstreert op ISH 2019, van 11-15 maart in Frankfurt, de mogelijke rendementsverbeteringen in technische installaties als gevolg van luchtafscheiding. Daarvoor zijn een aantal modelinstallaties uitgerust met de nieuwe vacuümontgassers SpiroVent Superior S400 en S600 en de microbellenafscheider RV2. Verder zijn op de Spirotech-stand B06 in hal 9.0 de voordelen van drukbeheersing en vuilafscheiding te zien. 

Lucht moet eruit
Het centrale beursthema van Spirotech voor de ISH 2019 is: ‘de lucht moet eruit’. Lucht is namelijk een belangrijke oorzaak van rendementsverliezen in verwarming- en koelinstallaties, met als gevolg een hoger energieverbruik. Achtergebleven na de ingebruikname en deels ook de altijd in een vloeistof aanwezige lucht. Om installateurs en consumenten hiervan bewuster te maken, legt Spirotech de nadruk op lucht als ‘verstorende factor’ in vloeistofsystemen.

Energie- en onderhoudskosten verlagen
Op de beursstand van Spirotech zijn ook nieuwe ontwikkelingen en oplossingen te zien voor een betere drukbeheersing en vuilafscheiding. Daarmee draagt het bedrijf bij aan een effectievere bescherming van installaties, behoud van efficiency en verlaging van de energie- en onderhoudskosten. Zowel ontwerpers en installateurs als gebruikers zijn welkom voor advies, een demonstratie en meer informatie.

Over Spirotech
Spirotech is marktleider in het ontwerpen en leveren van innovatieve systeemoplossingen voor vloeistofconditionering in verwarmings-, koel- en industriële installaties. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Helmond, terwijl Spirotech tevens eigen verkoopvestigingen heeft in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, India en China. In Noord-Amerika en Canada levert het zusteronderneming Spirotherm Inc., gevestigd in Chicago. Tenslotte wordt Spirotech in ruim 65 landen vertegenwoordigd door een uitgebreid network van importeurs.

Meer informatie is te vinden op: www.spirotech.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%