Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Spirotech breidt SpiroCombi-aanbod uit met grotere modellen

Spirotech breidt SpiroCombi-aanbod uit met grotere modellen

Energie-efficiënte verwarmings- en koelinstallaties kunnen alleen optimaal functioneren als het installatiewater vrij is van lucht, circulerende microbellen en vervuiling. Zonder preventieve maatregelen daarvoor ontstaan er na verloop van tijd rendementsverliezen (met als gevolg hogere energiekosten), storingen, reparatie(kosten) en zelfs stilstand. De SpiroCombi MB3 is een bewezen effectieve oplossing om de risico’s van lucht- en vuilproblemen te minimaliseren en de levensduur te optimaliseren, met één makkelijk te installeren product. Om deze gecombineerde lucht- en vuilafscheider in meer installaties te kunnen toepassen en het aanbod te complementeren, introduceert Spirotech drie nieuwe maatvoeringen: UC125WJ (1 ¼”), UC150WJ  (1 ½”) en UC200WJ (2”).

 

Effectief, veilig, compact en gebruiksvriendelijk

De SpiroCombi MB3 zorgt voor het constant verwijderen van lucht, microbellen en vuildeeltjes, die schade kunnen aanrichten in een installatie. Het is een oplossing voor toepassing in zowel warmte (110  ̊C) – als koelsystemen en systemen met warmtepompen.

Elk type is gemaakt van hoogwaardig messing en biedt onderstaande functionaliteit:

  • Optimale afvoer van magnetische vuildeeltjes door de uitwendige magneet met veldversterkende werking
  • Afsluiting of bypass niet nodig, afvoer van schadelijke lucht en vuil gebeurt automatisch bij een in gebruik zijnde installatie
  • Constante lage drukval
  • Installatie- en onderhoudsgemak; snel, eenvoudig en geschikt voor horizontale, verticale en diagonale installatie
  • Betrouwbare werking met een garantie van 20 jaar

 

Over Spirotech

Spirotech is marktleider in het ontwerpen en leveren van innovatieve systeemoplossingen voor vloeistofconditionering in verwarmings-, koel- en industriële installaties. Het hoofdkantoor en de productie zijn gevestigd in Helmond, terwijl Spirotech tevens eigen verkoopvestigingen heeft in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, India en China. In Noord-Amerika en Canada levert het zusteronderneming Spirotherm Inc., gevestigd in Chicago. Tenslotte wordt Spirotech in ruim 65 landen vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van importeurs. Meer informatie en andere oplossingen voor het optimaliseren van de systeemwaterkwaliteit zijn te vinden op: www.spirotech.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.