Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Speedheat: jouw kans op groei in de elektrische vloerverwarmingssector

Speedheat: jouw kans op groei in de elektrische vloerverwarmingssector

Sinds de oprichting in 1996, heeft Speedheat Nederland een baanbrekende positie ingenomen in de sector van elektrische vloerverwarming. Onze systemen, die zich kenmerken door hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en innovatieve technologie, bieden ondernemers een unieke kans om voorop te lopen in een groeiende markt. Speedheat heeft momenteel 8 vestigingen in Nederland en is vanwege de steeds groter wordende vraag naar elektrische vloerverwarming, op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Het bedrijf

Speedheat’s succes is deels te danken aan de sterke franchiseorganisatie. Jeanine Prang, directeur van Speedheat Nederland, benadrukt het belang van goede ideeën, vertrouwen en respect voor franchisenemers. Deze ondernemers zijn zelfstandig met hun eigen inbreng en ambities, maar werken nauw samen binnen de franchiseorganisatie voor het gemeenschappelijke doel. Het bedrijf biedt volop kansen voor continue persoonlijke en professionele ontwikkeling, wat essentieel is voor zowel nieuwe als ervaren ondernemers.

De uitdaging

Met de toenemende focus op gasloze bouw en de groeiende bekendheid van elektrische verwarming, staat Speedheat aan de vooravond van een nieuwe groeifase. En daarom zoeken we ondernemers met technische en commerciële vaardigheden die zich volledig willen inzetten voor het Speedheat-concept. De uitdaging is groot, maar voor de juiste kandidaten biedt Speedheat een unieke kans om deel uit te maken van een toekomstgerichte organisatie met een product dat een aanzienlijk potentieel heeft in de huidige markt.

De voordelen

Innovatie en kwaliteit: Speedheat’s verwarmingssystemen zijn ontworpen met oog voor de toekomst. Ze zijn efficiënt, duurzaam en bieden een comfortabele verwarmingservaring. Als franchisenemer van Speedheat, krijg je de kans om met een innovatief en kwalitatief product te werken.

Ondersteuning en opleiding: bij Speedheat begrijpen we het belang van goede ondersteuning en opleiding. Onze franchisenemers en installateurs worden voorzien van uitgebreide trainingen en continue ondersteuning van zowel het hoofdkantoor als van de collega franchisenemers.

Groeimogelijkheden: de markt voor elektrische verwarming is in volle groei, vooral met de trend naar gasloze bouw. Door deel uit te maken van het Speedheat-netwerk, kunt u profiteren van deze groei en uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Sterk netwerk: als franchisenemer wordt u deel van een sterk netwerk van professionals. Dit biedt mogelijkheden voor samenwerking, het delen van expertise en het uitbreiden van uw zakelijke contacten.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid: Speedheat zet zich in voor milieuvriendelijke en energie-efficiënte oplossingen. Door met ons samen te werken, draagt u bij aan een duurzamere toekomst en laat u zien dat uw bedrijf waarde hecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Flexibiliteit en maatwerk: onze systemen zijn ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan behoeften en projecten. Of het nu gaat om residentiële of commerciële gebouwen, Speedheat biedt maatwerkoplossingen die gemakkelijk te integreren zijn in diverse bouwprojecten.

Jouw toekomst?

Als jij een ondernemer bent die op zoek is naar een kans om deel uit te maken van een groeiende en toekomstgerichte organisatie, biedt Speedheat je die kans. Met een bewezen trackrecord van innovatie en succes, evenals een sterke focus op duurzaamheid en efficiëntie, is Speedheat de perfecte partner voor diegenen die een impact willen maken in de wereld van verwarmingssystemen. Doe mee met Speedheat en word een onderdeel van een groeiende familie van professionals die toegewijd zijn aan het leveren van hoogwaardige, duurzame verwarmingsoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.