Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Specialist in duurzaam wonen
Installateurs wordt werkzaamheden uit handen genomen bij grote en kleine projecten.

Specialist in duurzaam wonen

Om ervoor te zorgen dat nieuwbouw- en renovatieprojecten voldoen aan de BENG-eisen, wordt er vaak gekozen voor PV-panelen op het dak. Zonmontage neemt alle werkzaamheden op het gebied van zonne-energie uit handen van het installatiebedrijf. Van advies tot montage en van onderhoud tot inspecties: de installateur heeft er geen omkijken meer naar.

Zonmontage werkt in heel Nederland voor installateurs die de opdracht hebben gekregen om zonnepanelen te plaatsen bij een nieuwbouw- of renovatieproject. Al tijdens het offertetraject kijkt Zonmontage naar de mogelijkheden en wat er moet gebeuren om de doelstellingen te behalen. “We berekenen hoeveel panelen er nodig zijn om het maximale rendement te behalen, welke soort en hoeveel vermogen er nodig is”, vertelt eigenaar Dennis Dijkman. “Vaak wordt er een bestek aangeleverd vanuit de opdrachtgever. Wij kunnen een installateur daarbij ondersteunen.” Bij het bedrijf werken ervaren en gespecialiseerde monteurs die exact weten waar ze over praten.

Zonmontage werkt zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Brede keuze

Het productassortiment waarmee Zonmontage werkt, is zeer uitgebreid. Wat de klant ook vraagt, Zonmontage heeft er een oplossing voor. Is een standaard zonnepaneel niet toereikend, dan kunnen verschillende maatvoeringen en kleuren geleverd worden om te voldoen aan de esthetische wensen van de klant. Ook het vermogen is geen probleem: het bedrijf pakt kleine en grote projecten aan. “Natuurlijk gaan we uit van kwaliteit, maar de eindkeuze ligt altijd bij de klant”, zegt Dijkman.

Voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers

Dijkman startte Zonmontage in 2010, samen met de particuliere tak Dijkman Zonne-energie. Door twee bedrijven voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers te combineren, beschikt het bedrijf over een enorme hoeveelheid kennis op het gebied van PV-panelen en zijn projecten goed in te plannen. “We schuiven onze planning zo, dat het altijd past binnen het project. Wij passen ons aan de werkzaamheden aan. Daar zijn we erg flexibel in”, aldus Dijkman.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.