WirelessChargingL BOXXSortimoBosch
01:00
25-08-2016

Sortimo presenteert Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation

Sortimo en Bosch hebben een mobiel oplaadstation ontwikkeld voor de blauwe L-BOXXen van het elektrisch gereedschap, die perfect integreerbaar is in het Sortimo-rekkensysteem. Het oplaadstation bestaat uit een houder voor de L-BOXX die het mogelijk maakt om tijdens het transport zonder problemen het gereedschap op te laden doorheen de wand van de L-BOXX. Zo zijn elektrisch gereedschap en reservebatterijen altijd klaar voor gebruik bij aankomst op de werf en wordt de reistijd nuttig ingevuld.

Het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation is compatibel met elke conventionele L-BOXX 136. Deze kan eenvoudig in de houder geplaatst worden en beide batterijen erin beginnen van daar meteen op te laden, zonder kabel. Het enige wat nodig is, is een speciale inleg voor de L-BOXX 136, zodat opladen doorheen de wand mogelijk is zonder open contactpunten. De Wireless Charging inleg houdt de Bosch Powertools en bijhorende batterijen op hun plaats. De houder kan geïntegreerd worden in een Sortimo inrichting, maar kan ook gemonteerd worden op de wand van het bedrijfsvoertuig. De bijhorende omvormer zit reeds in de houder zodat opgeladen kan worden via de sigarettenaansteker. Het Bosch Wireless Charging oplaadstation kan ook worden aangesloten op het stroomnet met behulp van een 230 V aansluiting.

Samenwerking resulteert in grotere efficiëntie voor professionals
Dankzij het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation zijn professionals niet afhankelijk van een vaste oplaadtijd wat een niet te onderschatten tijdbesparing oplevert. Opladen tijdens het transport vereenvoudigt de werkdag en voorkomt het risico op de werf toe te komen met niet-geladen elektrisch gereedschap.

Het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation is een nieuwe stap in efficiënt werken. Met de compatibiliteit tussen het oplaadstation en het systeem voor bedrijfswageninrichting benadrukken Sortimo en Bosch hun gezamenlijke, continue streven om de werkdag van de professionals makkelijker te maken door gebruiksvriendelijke producten, waardoor ze zich kunnen focussen op hun job.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

PIQCV vlinderkleppen belimoptsm