Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Softwareleverancier 4PS versterkt internationale positie met overname in België

Softwareleverancier 4PS versterkt internationale positie met overname in België

4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid (bouw, GWW en installatietechniek), neemt het onderdeel van Scapta over dat zich richt op de bouwnijverheid in België (Scapta Gent NV). Vanuit Belgisch-Limburg en Oost-Vlaanderen implementeert Scapta zakelijke software voor MKB en Enterprises in de bouw, gebaseerd op Microsoft technologie: Business Central. Met de integratie van Scapta binnen 4PS, intensiveert 4PS haar focus op de Belgische markt wat de internationale positie verder versterkt.

Geen vreemden voor elkaar

Er bestond al een samenwerking tussen Scapta en 4PS met als doel om de bouwnijverheid in België te voorzien van een integrale softwareoplossing (ERP) ter ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen. Dankzij deze samenwerking werd de jarenlange ervaring van 4PS in de bouwnijverheid gecombineerd met de kennis van Scapta van de Belgische markt.

Wim Jansen, 4PS Partner, vertelt: “We zijn verheugd om Scapta in de organisatie te verwelkomen. Hiermee zetten we een vervolgstap in onze internationale groei. 4PS investeert in duurzame relaties met haar klanten en de bouwsector in België. Door Scapta te integreren, creëert 4PS een platform dat verdere investeringen in groei en toewijding tot de Belgische markt helpt realiseren.”

Mathieu De Glas, voorheen Managing Director bij Scapta, vertelt: “Met deze toetreding kunnen we onze huidige klanten en toekomstige klanten een nog betere service verlenen.” Karel Deloddere, voorheen Operational Director bij Scapta, vult aan: “Wij kunnen vanaf nu ook beroep doen op de expertise van ruim 260 collega’s wat een rechtstreeks voordeel voor onze klanten biedt. We zijn zeer tevreden over deze transactie. Het voelt als een natuurlijke stap om ons bij 4PS te voegen en ons succesverhaal gezamenlijk verder uit te bouwen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.