Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sluit waterschade in badkamers uit en kies voor WEDI

Sluit waterschade in badkamers uit en kies voor WEDI

Onvoldoende afdichting of scheurvorming in de voegen zijn de meest voorkomende oorzaken van waterschade in badkamers die verzekeraars registreren. Wedi wilt daarom deze risico’s uitsluiten en laat alle aangeboden wedi producten en systemen extern controleren op de juiste kwaliteitseisen en Europese richtlijnen op waterafdichting in natte douchecabines. Wedi biedt gegarandeerde veiligheid. Dit kunnen wij aantonen met onze talrijke keuringscertificaten.

Daarnaast volgt wedi de laatste milieuvoorschriften nl. ISO 14001 in productie en distributie, en maakt wedi duurzaam en efficiënt gebruik van energie volgens ISO 50001. Hiermee is wedi uitermate ambitieus en zeer ver op gebied van circulariteit en award winnend binnen de industrie.

Garantie van 10 tot 20 jaar

Als fabrikant is het onze zorg om ook de installateur een sterke garantie aan te bieden. Als trouwe partner geniet de installateur 10 tot 20 jaar garantie op de wedi platen en systemen. Op voorwaarde natuurlijk dat de installateur de juiste toepassing volgt en in geval van 10 tot 20 jaar garantie dient men de officiële EXPERT training te volgen. Hierdoor bent u als plaatser door de wet en regelgeving beschermt en voorkomt u waterschade op uw projecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.