Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Slimme techniek, mooie noviteiten. Welkom bij TECE in Hardenberg

Slimme techniek, mooie noviteiten. Welkom bij TECE in Hardenberg

Op de vakbeurs in Hardenberg kunt u kennis maken met de slimme en mooie noviteiten van TECE: de douche-wc TECEone, nieuwe kleurvarianten van de serie doucheprofielen TECEdrainprofile, de robuuste serie wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid en de automatische spoeleenheid voor in de spoelkast, die voorkomt dat drinkwater in leidingen stagneert. Ideaal voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, hotels en verzorgingstehuizen. Tot slot de tijdbesparende wandbevestiging voor alle inbouwframes.

Dat de hygiënische luxe van een douche-wc ook betaalbaar kan zijn, bewijst TECE met de nieuwe douche-wc TECEone. Voor een gunstige prijs krijgt de consument een douche-wc met een elegant en tijdloos design, een hygiënische randloze pot en esthetisch gevormde toiletzitting. Voor een eenvoudige installatie heeft TECE de technologie bewust minimaal gehouden. Zo stelt de consument de temperatuur van het water in door middel van een draaiknop met geïntegreerde thermostaat. Met een tweede knop stelt men de hoeveelheid water in. De TECEone functioneert zonder elektra, pomp of elektronica en is daardoor zeer betrouwbaar en minder storingsgevoelig. Men heeft geen stroom nodig, dus ook geen stroomkosten.

TECE

De nieuwe douche-wc TECEone: verfrissend anders


Metalen en metallische oppervlakten zoals brons, goud en koper zijn nog steeds onverminderd populair op interieurgebied. Daarom heeft TECE de serie doucheprofielen TECEdrainprofile uitgebreid met metallische coatings in de kleuren Gold Optic, Red Gold en Black Chrome. In zowel gepolijste als geborstelde uitvoering. Deze kleuren zijn afgestemd op de armaturen van Hansgrohe AXOR.
 

Speciaal voor het marktsegment van openbare en semiopenbare toiletten introduceert TECE de robuuste serie wc- en urinoirbedieningsplaten TECEsolid. Daarnaast introduceert TECE een automatische spoeleenheid voor in de spoelkast, die voorkomt dat drinkwater in leidingen stagneert waardoor hygiënische problemen ontstaan. Met de Smart Flow-app kunt u het systeem eenvoudig programmeren.

TECE

De nieuwe wc-bedieningsplaten TECEsolid voor openbare ruimten

Tot slot een heel praktische oplossing: de nieuwe variabele wandbevestiging, ontwikkeld voor alle TECE inbouwframes. Een slimme innovatie die het installeren vereenvoudigt en tijd bespaart.

Installatievakbeurs Hardenberg: 10 t/m 12 september, hal 4, stand 475.

www.tece.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.