Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Slimme airco wordt gekoppeld met gebouwbeheersysteem
Binnendeel.

Slimme airco wordt gekoppeld met gebouwbeheersysteem

Koele serverruimtes voor ROC Mondriaan in Den Haag

Een hoogwaardig en comfortabel binnenklimaat begint met de ruime expertise van Aircon Klimaatbeheersing. Het aan de Bohrweg 21 in Spijkenisse gevestigde bedrijf mag zich met recht betitelen als totaalinstallateur in de branche. Particuliere en zakelijke opdrachtgevers kunnen er namelijk terecht voor de meest uiteenlopende luchtbehandelingssystemen, airconditioning, koelinstallaties, ventilatiesystemen, warmtepompen en zelfs zonnepanelen en vloerverwarming. Slimme oplossingen die hand in hand gaan met een tiptop service en onderhoud. Ook tijdens de renovatie van de voormalige Technische School St. Paulus tot onderwijsgebouw voor ROC Mondriaan in Den Haag bewees het bedrijf zijn waarde. Commercieel directeur Jeroen Klop geeft tekst en uitleg.

Buitendeel.

De markt voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen is constant in beweging. Het is een ontwikkeling waarop ze bij Aircon Klimaatbeheersing scherp weten te anticiperen. Stilstand is immers achteruitgang. “Dankzij onze ruime technische kennis op het gebied van luchtbehandeling kunnen we op elke specifieke vraag een passend antwoord geven”, vertelt Klop. “Een antwoord waarbinnen een professionele benadering, een gerichte aanpak en een optimaal eindresultaat centraal staan. Door heel Nederland bieden we telkens weer een duurzaam getint totaalpakket van topkwaliteit dat matcht met de stand van de hedendaagse techniek en het eisen- en wensenpatroon van de klant. Kortom, wanneer het gaat om het optimaal beheersen van het klimaat binnen een gebouw is ons 25 specialisten tellende team van alle markten thuis. Dat bewijzen we al behoorlijk wat jaren.”

Airco

Airconditioning is bij Aircon Klimaatbeheersing, Erkend leerbedrijf en tevens in het bezit van onder meer de certificeringen VCA en F-Gassen/STEK, een van de specialiteiten van het huis. Bovendien is het een activiteit waarmee zowel de particuliere als zakelijke klant op maat wordt geserviced. “We bieden oplossingen voor het koelen van woningen, maar ook van bedrijfsgebouwen en serverruimtes”, vervolgt Klop. “Naast de uitgebreide kennis en kunde van onze medewerkers maken we daarbij louter gebruik van topmerken. We gaan altijd voor kwaliteit en laten niets aan het toeval over.”

Koelen en méér

Dat blijkt andermaal tijdens de transformatie van de voormalige Technische School St. Paulus tot een nieuw onderkomen voor de Haagse onderwijsinstelling ROC Mondriaan. Een prestigieus project waarbinnen Aircon Klimaatbeheersing wederom samen optrekt met Van Dorp projecten en dat de jarenlange samenwerking tussen beide bedrijven een mooi vervolg geeft. “In opdracht van Van Dorp projecten plaatsen we medio zomervakantie een tweetal airconditioners om de serverruimtes binnen het complex aan de Meppelweg optimaal te kunnen koelen”, aldus Klop. “Op basis van de aanvraag die Van Dorp projecten van de opdrachtgever ontving, heeft onze operationeel directeur Bas Meijer samen met chef-monteur Rene de Klerk van Van Dorp projecten na schouwing allereerst een plan bedacht voor de best passende aanpak en uitvoering van de installatie. Na het opstellen van de offerte hebben we vervolgens van de klant akkoord gekregen voor de levering en montage van deze twee airconditioningsunits van Panasonic uit de PK-serie. Apparatuur die bij uitstek geschikt is voor het koelen van serverruimtes. Bovendien kunnen deze hoogstandjes middels diverse aanvullende accessoires slim worden gekoppeld met het gebouwbeheersysteem. Een mooi extraatje, dat de klant in staat stelt om de units te sturen, te bedienen en te laten communiceren met de overige installaties in het gebouw. Daarnaast wordt een helder en actueel inzicht verkregen over het functioneren van deze eersteklas apparaten.“  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.