Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Slim & Snel Stekerbaar installeren met Adels-Contact

Slim & Snel Stekerbaar installeren met Adels-Contact

Snel, veilig en betrouwbaar

Het AC 166-stekerbare systeem van Adels-Contact biedt jou een enorme tijdbesparing, minder faalkosten en een betrouwbare installatie. Uniek zijn de combinatiemogelijkheden met het bevestigingsmateriaal van JMV en Schnabl. Met deze modulair inzetbare producten zet je moeiteloos een efficiënte buis-, kabel- of stekerbare installatie in elkaar.

Projecteringen op maat
Samen met jou maken we een projectering en offerte op maat. De projectengineer maakt een compleet overzicht van het benodigde materialen en werkt dit tot in detail uit. Onze adviseur licht vervolgens de offerte aan de hand van de projectie in een persoonlijk gesprek toe. Ten aanzien van de levering kunnen we jou veel werk uit handen nemen: met de gewenste groothandel stemmen wij af dat de materialen per verdieping of bouwlaag in één doos verpakt worden en op het juiste moment op de bouwplaats worden geleverd.

Wat biedt Adels-Contact jou:

  • Dé partner voor projecteringen op maat
  • Compatibel: het AC166G-serie is getest en veilig uitwisselbaar met het GST18-systeem
  • Korte levertijden
  • Dedicated salesteam
  • Flexibele verpakkingseenheden mogelijk
  • Compleet pakket door combinatiemogelijkheden bevestigingsmaterialen JMV en Schnabl.

 

Wil je eens bijgepraat worden over de mogelijkheden van stekerbaar installeren met Adels of het gemak van onze projecteringen ervaren? Kom dan langs op één van de 10 Aspergedagen in mei en juni. De exacte locaties en data vind je op onze website. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen via info@hemmink.nl of 038-4698200.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.