Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Skids, leidingsysteem voor prefab en uniek doucheprofiel bij TECE op Bouwbeurs

Skids, leidingsysteem voor prefab en uniek doucheprofiel bij TECE op Bouwbeurs

Op de Bouwbeurs presenteert TECE diverse oplossingen voor prefab. Zoals skids voor technische installaties en het push-fit leidingsysteem TECElogo. Bovendien zet TECE de trend met een strak in te korten doucheprofiel, zodat er geen onderbroken tegels zijn. Esthetisch de mooiste oplossing!

TECE

Voor prefab levert TECE skids waarin allerlei technische installaties kunnen worden samengebouwd, zoals een inbouwmodule met spoelreservoir, cv-ketel, boiler, warmtepomp, wtw-unit, etc. Deze skids zijn gemaakt met het stabiele TECEprofil, dat uit drie delen bestaat: verzinkte buis, hoekverbinder en bevestiging. Het skidsysteem is vormvast, flexibel inzetbaar en heeft een laag gewicht. Het bestaat uit weinig delen en er is geen speciaal gereedschap nodig. Daardoorkunnen de skids snel en flexibel worden vervaardigd.

TECE

Een andere prefab oplossing is het push-fit leidingsysteem TECElogo voor drinkwater- en cv-installaties. Het maken van een verbinding is eenvoudig en gebeurt volledig met de hand: de buis kalibreren, de buis in de fitting steken en de verbinding zit zo vast als een huis. Er komt dus nauwelijks gereedschap aan te pas en door de eenvoud kan iedereen ermee overweg. In vergelijking tot persleidingsystemen bespaart TECElogo 30% arbeidstijd.

TECE

Tot slot zet TECE de trend met een doucheprofiel als alternatief voor een douchegoot. Het doucheprofiel TECEdrainprofile heeft een prachtig slank design en doordachte details die de installatie vereenvoudigen. Zo kan het doucheprofiel ook na het plaatsen van de afvoer in alle richtingen worden afgesteld, zodat deze altijd op de juiste plaats zit.

TECE

Het nieuwe doucheprofiel is geschikt voor alle tegeldikten, want de hoogte is tijdens de montage eenvoudig in te stellen. Het flexibele afdichtingsmanchet is al op maat en kan eenvoudig met een klik worden gemonteerd. Daarmee wordt een waterdichte afdichting gecreëerd. Voor een goede afvoer van het water en een optimaal zelfreinigend effect, is TECEdrainprofile over de gehele lengte voorzien van schuine vlakken. In het hart bevinden zich twee afvoerspleten. Voor inspectie en reiniging is de sifon snel bereikbaar. Met een lichte druk op het afdekprofiel komt deze los en kan de sifon direct en zonder gereedschap worden uitgenomen. In tegenstelling tot douchegoten is het reinigen van het profiel niet nodig, dit is hygiënischer en scheelt reinigingskosten.

TECE

Doordat het overzichtelijke en modulaire assortiment van TECEdrainprofile uit slechts enkele onderdelen bestaat neemt het systeem weinig ruimte in. Het profiel kan overal worden toegepast, ook bij renovatie. Bij een afvoer van 40 mm is de opbouwhoogte slechts 65 mm, bij DN50 95 mm.

De montage kunt u hieronder zien.

Bouwbeurs, Jaarbeurs Utrecht: hal 7, stand F060. www.tece.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.