Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Skids en leidingsysteem voor prefab, bij TECE op Bouwbeurs

Skids en leidingsysteem voor prefab, bij TECE op Bouwbeurs

Voor prefab levert TECE de skids waarin allerlei technische installaties kunnen worden samengebouwd. Deze skids zijn gemaakt met het stabiele TECEprofil, dat uit slechts drie basisdelen bestaat: verzinkte buis, hoekverbinder en bevestiging. Het skidsysteem is sterk, vormvast, flexibel inzetbaar en heeft een laag gewicht. Omdat het uit weinig delen bestaat is de verwerking eenvoudig, bovendien is er geen speciaal gereedschap nodig. Door de simpele montage kunnen de skids snel en flexibel worden vervaardigd.

Een andere prefab oplossing is het push-fit leidingsysteem TECElogo voor prefab drinkwater- en cv-installaties. De verwerking geschiedt volledig met de hand. Een verbinding is snel gemaakt: De buis kalibreren, de buis in de fitting steken en de verbinding is gereed. Er komt dus nauwelijks gereedschap aan te pas en door het lage gewicht is het leidingsysteem goed hanteerbaar. In vergelijking tot persleidingsystemen bespaart u met TECElogo 30% arbeidstijd.

Tot slot zet TECE de trend met een doucheprofiel als alternatief van een douchegoot. Het doucheprofiel TECEdrainprofile heeft een prachtig slank design en doordachte details die de installatie vereenvoudigen. Zo kan het doucheprofiel ook na het plaatsen van de afvoer in alle richtingen worden afgesteld. Hij is gegarandeerd waterdicht dankzij het beproefde afdichtingssysteem. Het nieuwe doucheprofiel is leverbaar in standaard maten, maar de goot kan ook ter plaatse eenvoudig op maat worden gezaagd. Dan past de goot precies in elke douchebreedte, ook in de hoek. Zo worden de tegels niet onderbroken en ontstaat esthetisch de mooiste oplossing.

Bouwbeurs, Jaarbeurs Utrecht, hal 7, stand F060.

Skid
Skid gemaakt met het TECEprofil buizensysteem

Uitgelichte afbeelding: Het doucheprofiel TECEdrainprofile

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.