Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installatietechniek

Serverruimtes stabiel koelen met de nieuwe oplossing van LG

Sfeer-1

21 juli 2022 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Centercon biedt een breed scala aan klimaatapparatuur welke in nagenoeg elke omstandigheid kan worden toegepast. Met de nieuwe Small Server Room Cooling Solution voor het koelen van serverruimtes heeft LG dé troef in handen voor een stabiele en betrouwbare werking. 

Een serverruimte bestaat uit netwerkcomputers en opslag van data die door bedrijven wordt gebruikt om gegevens in het gebouw te organiseren, te verwerken en te verspreiden. LG biedt met de MJxxPC modellen een slimme en veilige oplossing voor serverruimtes.

Met de compacte binnenunits, eenvoudige installatie, een automatisch back-up systeem bij een foutmelding of wanneer de capaciteit niet voldoende is, geeft de LG Small Server Room Cooling Solution 24/7 bescherming aan uw data. 

De serverruimte van vandaag moet aan steeds meer eisen voldoen. Veel mensen werken op dit moment nog thuis, maar het grote werk achter de schermen gebeurt steeds vaker in de patchruimte. Met alle data en informatie die dagelijks geprocessed moet worden komt een hoop energie vrij. Omdat gegevens niet verloren mogen gaan is koeling in de serverruimte van essentieel belang! 

De LG Single Split Small Server Room Cooling Solution is de ideale en uitgebreide oplossing speciaal voor serverruimtes, maar kan ook voor andere toepassingen worden ingezet.

Werking

De set, bestaande uit een binnen- en buitenunit, wordt middels een standaard bijgeleverde infraroodafstandsbediening bediend. Wanneer een grotere capaciteit nodig is, is het mogelijk de set uit te breiden en te koppelen aan een bedrade bediening*. Het systeem kan worden uitgebreid tot een maximum van 4 sets op 1 bediening met een totale koelcapaciteit van 27 kW.

De units zijn standaard voorzien van ‘Bedrijfsrotatie-interval’, ‘Back-up bij capaciteitstekort’ en ‘Back-up bij foutmelding’. De binnenunit is net als andere wandunits voorzien van diverse airflow functies welke naar wens ingesteld kunnen worden. Dankzij een automatisch back-up systeem in de regeling kan de gebruiker de serverkoeling eenvoudig managen. 

Dienstverlening van Centercon

Voor een compleet assortiment in koude- en klimaattechniek en de producten van LG Climate Solutions bent u bij Centercon aan het juiste adres. Met onze grote voorraad en eigen vervoer kunnen wij u extra snel van dienst zijn en ontzorgen in uw optimale bedrijfsvoering. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking.

Maar Centercon gaat verder! Wij bieden intensieve projectbegeleiding en denken met u mee over het ontwerp en de selectie. Er gaat en klant de deur uit zonder een oplossing. Wij gaan daarin verder dan wie dan ook en maken het u graag gemakkelijk; snel, deskundig en persoonlijk. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht