Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Schilt bedrijven verzorgen duurzame luchtbehandelingsinstallatie voor de Beroepscampus

Beroepscampus-Middelharnis1

13 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Ondanks de COVID-19-pandemie kunnen de Schilt bedrijven gelukkig nog steeds meebouwen aan mooie projecten.

Aan de Langeweg in Middelharnis wordt hard gewerkt aan de nieuwe Beroepscampus. Een bijzonder project omdat de campus straks zowel een VMBO als een MBO huisvest; een doorgaande leerweg in één schoolgebouw dat redelijk uniek is voor Nederland.

Het ontwerp is gemaakt door RoosRos Architecten. In opdracht van de Gemeente Goeree-Overflakkee, RGO Regionale scholengemeenschap Goeree-Overflakkee, CSG Prins Maurits Middelharnis, Lentiz onderwijsgroep en Albeda mbo realiseert VAESSEN, marktleider in sportbouw! als hoofdaannemer de nieuwbouw van Beroepscampus.

Het schoolgebouw heeft een omvang van 7.800 m2 bruto vloeroppervlakte en bestaat uit dertig theorielokalen en zes grote praktijklokalen.

Schilt Luchtkanalen en Schilt Luchttechniek zijn door totaalinstallateur Tibo-Veen geselecteerd deze nieuwe campus te voorzien van een duurzame luchtbehandelingsinstallatie inclusief de luchttechnische componenten van marktleider TROX.

Begin 2021 zullen de vmbo-leerlingen van de RGO en studenten van Albeda en Techniek College Rotterdam naar dit nieuwe schoolgebouw verhuizen. Ze zijn in ieder geval verzekerd van een gezond en comfortabel binnenklimaat!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht