Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Schakel over van klassiek naar modern

Schakel over van klassiek naar modern

De Digital black is een volledig personaliseerbaar scherm met een gebruiksvriendelijke interface met symbolen. Het bedieningsscherm wordt automatisch geactiveerd als je het met de hand benadert, zo kan je in één handeling de verlichting schakelen of dimmen, sferen instellen, ventilatiestand instellen, temperatuur regelen en rolluiken en zonwering in de gewenste stand brengen. Met de Niko Home-app kies jij niet alleen welke bedieningen getoond worden of waar deze staan op het scherm maar ook de manier waarop je door de bedieningsschermen navigeert.

Er zijn 2 verschillende types:

  • Digital black 24V is er voor Niko Home installaties met busbekabeling. De 24V versie heeft een thermostaat functie ingebouwd en kan daarvoor gebruikt worden in NHC met busbekabeling.
  • Digital black 230V is er voor installatie met traditionele bekabeling waar een smart hub gebruikt wordt. De 230V versie heeft geen thermostaat functie maar wel een schakelcontact om een lamp mee te schakelen. Hierdoor kan hij op de plek van een lichtschakelaar geplaatst worden.

TIP: combineer de Digital black met zwarte schakelaars en stopcontacten uit de Pure liquid black of Intense matt black reeks voor een perfecte finishing touch aan je interieur.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.