Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Sanitairmerk Sealskin introduceert stijlvolle en duurzame spatschermen in strijd tegen corona

Sanitairmerk Sealskin introduceert stijlvolle en duurzame spatschermen in strijd tegen corona

Kennis van douchewanden, hygiëne, kwaliteit en montagegemak wordt ingezet voor professionele schermoplossing

Sanitairmerk Sealskin introduceert Sealskin duka Connect: een duurzame en stijlvolle serie schermen om in coronatijd weer verantwoord contact te maken. De kennis binnen het bedrijf op het gebied van doucheschermen, hygiëne, kwaliteit en montagegemak wordt ingezet om professionele en kwalitatieve spatschermen te maken. Hierdoor kunnen mensen weer samenwerken én het coronavirus op afstand houden. De schermen zijn vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 MM veiligheidsglas en aluminium voeten, en verkrijgbaar in vele varianten: voor de balie, voor op kantoor en voor overlegsituaties. Nu Nederland stapsgewijs uit de intelligente lockdown komt, is een goede bescherming noodzakelijk. Waar een geïmproviseerde beschermoplossing eerst voldeed, wordt nu de vraag naar langdurige, professionele en kwalitatieve schermen steeds groter.

Bescherming voor langdurig gebruik

Nederland verlaat langzaam maar zeker de intelligente lockdown. Op plekken waar mensen samenkomen en samenwerken is een goede bescherming, zeker de aankomende periode, van groot belang. Mark van Hoof, managing director Coram Benelux (moederorganisatie van het merk Sealskin): “In het begin was een geïmproviseerde oplossing nog afdoende. Maar naarmate het langer duurt, komt er meer behoefte aan een professionele, duurzame aanpak, die past bij de kwaliteit van je bedrijf. Deskundigen stellen dat we voorlopig nog niet van het coronavirus af zijn en dat er nieuwe virussen op de loer liggen. Daarom willen wij, met onze jarenlange kennis en kunde, een solide oplossing bieden, die zowel kwalitatief als stijlvol is.”

Schat aan ervaring

Sealskin duka heeft daarom de serie Connect ontwikkeld. Vier criteria waren van belang: flexibel in gebruik, snelle en eenvoudige installatie, gemakkelijk onderhoud en lage kosten over de totale levensduur. “Sealskin duka wordt ontwikkeld en geproduceerd in de modernste fabriek ter wereld. Daar is een schat aan ervaring in zaken hygiëne, kwaliteit, afwerking en montagegemak. Die expertise wordt nu ingezet voor deze unieke serie,” vertelt Van Hoof. De duka Connect serie is vervaardigd uit niet brandbare materialen, als 6 MM veiligheidsglas volgens EN 12150 en aluminium voeten.

Ook buiten de sanitairbranche

Begin mei is Sealskin begonnen met de verkoop van de duka Connect schermen. “Normaal ligt onze focus op de sanitairbranche. Binnen deze branche leveren we momenteel de Connect serie al uit. Maar natuurlijk bieden wij ook buiten onze branche graag deze positieve oplossing aan,” aldus Van Hoof. www.sealskin.com/connect

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.