Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Samen maken we de duurzame belofte waar’
Nieuwe machines worden direct vanuit de Climaveneta fabriek naar Conpro vervoerd, waar ze onder de beste (klimaat)condities worden gecoat.

‘Samen maken we de duurzame belofte waar’

Een optimaal binnenklimaat is essentieel voor een aangename werkomgeving en een goede bedrijfsvoering. Compac Services BV draagt hieraan bij met een uitgebreid gamma warmtepompen en koelmachines van Climaveneta, een merk van Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems. “Onze systemen houden het binnenklimaat in o.a. kantoren, scholen, ziekenhuizen en winkels perfect onder controle”, vertelt Projectcoördinator Tom den Boer. “Ook op de lange termijn. De coatings van Conpro Condensor Bescherming dragen hier in belangrijke mate aan bij.”

“Samen met de installateur en adviseur en op basis van o.a. energiebron, warmte-/koudebehoefte én locatie selecteren wij de juiste machines voor ieder project”, vertelt Den Boer. “Ook nemen we graag de service en het (periodieke) onderhoud voor onze rekening. Wanneer de machines aan de kust of in een industriële atmosfeer worden geplaatst, adviseren wij altijd om de luchtwarmtewisselaar te coaten.”

Oplosmiddelvrije coating

“Nieuwe machines worden direct vanuit de Climaveneta fabriek in Italië naar onze locatie in Dordrecht vervoerd, waar ze in onze hoogefficiënte spuitcabines en onder de beste (klimaat)condities worden gecoat”, vertelt Timon Bol, Commercieel Manager bij Conpro. “Hierbij maken wij gebruik van een oplosmiddelvrije PROGREEN® H2O oppervlaktebehandeling, die met speciale spuitapparatuur en in een flinterdunne laag wordt aangebracht. Dankzij de metallicgroene kleur van de coating is de hechting op metalische ondergronden eenvoudig visueel te controleren. Bovendien kan iedereen in één oogopslag zien dat een hoogwaardige coating van Conpro is toegepast.”

Dankzij de metallicgroene kleur van de coating is de hechting op metalische ondergronden eenvoudig visueel te controleren.

Geef corrosie en vuil geen kans!

“Een duurzame installatie is geen garantie voor een duurzame werking”, benadrukt Bol. “In onze buitenlucht zijn tal van microscopische verontreinigingen aanwezig, zoals fijnstof, zwaveloxide, stikstofdioxide en benzeen, die de kwaliteit en levensduur van de luchtwarmtewisselaars negatief kunnen beïnvloeden. Een goede conservering is gewenst om corrosie, vuilaanhechting en eventuele vervolgschades te voorkomen. Bedrijven als Compac zien deze noodzaak. Samen maken we de duurzame belofte waar.” 

De samenwerking tussen Compac en Conpro is bijna net zo hecht als de coatings, benadrukt hij. “We werken niet voor maar mét Compac, op basis van reële prijzen en deadlines. Maar ook met een eerlijke en open verstandhouding.” Den Boer beaamt dit: “Conpro is een fijne club om mee te werken. De medewerkers zijn vriendelijk, goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. Ze zijn altijd bereid om mee te denken. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend.”     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.