Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Rotterdamse intercom scale-up Openr haalt investering op dankzij het flexibel maken van gebouwen

Rotterdamse intercom scale-up Openr haalt investering op dankzij het flexibel maken van gebouwen

De installatiebranche staat onder druk, maar er is ook positief nieuws uit de sector. Openr heeft recent een investering opgehaald. Det Rotterdamse scale-up is maker van draadloze intercoms en toegangscontrole oplossingen. Jan Belon, managing director en co-founder, vertelt: “juist nu liggen er kansen voor beheerders om anders en flexibeler te werken. Met Openr kan je het hele intercomsysteem leasen, gebouwen op afstand beheren en je aandacht verschuiven van producten naar service.” De investeerders, Dintelhaven Exploitatie B.V. en Erik van der Meijden, combineren kennis uit de maakindustrie met visie op Software-as-a-Service. De investering wordt aangewend voor de vermarkting van de nieuwste innovatie en de uitbreiding van het partner programma voor installateurs.

openr-interom-8inch-familie-kopieren

Draadloze video intercom

Openr is een draadloze intercom waarmee je via een app – op je telefoon of tablet – op afstand de deur kan openen. Via de app zie je gelijk wie er voor de deur staat. Zo ben je altijd en overal bereikbaar en heb je geen losse binnenposten meer nodig in elk appartement. Het grote voordeel is dat je daardoor geen kilometers bekabeling hoeft aan te leggen. Die kostenbesparing is interessant voor projectontwikkelaars en voor VvE’s die hun traditionele intercom willen vervangen.

openr-intercom-app-kopieren

Openr partners gezocht

De producten van Openr bieden gemak voor beheerders, bezoekers en installateurs. De modulaire opbouw van Openr maakt dat de installatie in een handomdraai geregeld is. Met een Nederlandstalige servicedesk, aantrekkelijke financieringsmodellen en een eigen beheeromgeving ondersteunen we installateurs in het uitrollen van Openr. De komende tijd verwelkomt Openr nieuwe installatiepartners, geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor één van de online webinars in maart en april.

opbouw_8_inch_openr-kopieren

Eenvoudig en veilig je toegang beheren

Openr wil dat toegang flexibel en persoonlijk is. Een virtuele sleutel voor een nieuwe huurder is zo aangemaakt in het beheersysteem, maar ook bezoekers of onderhoudsmonteurs kunnen tijdelijk toegang krijgen. Voor bedrijfsverzamelgebouwen en co-working spaces biedt Openr zo een krachtige, uniforme oplossing aan voor het sleutelbeheer. Het is dan ook de reden dat Kadans Science Partner – ontwikkelaar en exploitant van gespecialiseerde bedrijfs- en kantoorgebouwen – koos voor een langdurig Openr partnership voor de intercom en toegangscontrole. 

Over Openr

Openr biedt intercoms, deuropeners, een online beheeromgeving en mobiele apps voor toegangsdeuren en hekwerk. Openr bouwde de afgelopen jaren een portfolio op van ruim 4000 gebruikers en 100 bedrijfsverzamelgebouwen. Organisaties als Kadans Science Partner, Strukton Worksphere, BNP Paribas Real Estate en flexplekaanbieder Workspot maken al jaren gebruik van Openr.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.