Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
RIPRO Luchttechniek – Partner in klimaatbeheersing en ventilatiesystemen

RIPRO Luchttechniek – Partner in klimaatbeheersing en ventilatiesystemen

Geen zorgen meer over luchtbehandeling? RIPRO zorgt voor het complete pakket als het gaat om klimaatbeheersing. We bekijken welke luchtbehandelingsinstallatie het beste bij uw project past: van luchtbehandelingskast tot appendages en het kanaalwerk. Er wordt een calculatie gemaakt, met bijbehorende, vrijblijvendeofferte.

Levering, installatie en inregeling

Uiteraard nemen wij alles uit handen: van levering, installatie tot het inregelen. In overleg met de opdrachtgever worden de werkzaamheden ingepland. Onze ervaren installateurs monteren het complete systeem: appendages, WTW-units, brandkleppen, CAV en VAV kleppen, kleppenregisters, etc. en uiteraard het kanaalwerk. Wanneer het luchtbehandelingssysteem in gebruik wordt genomen, zorgen wij voor de inregeling van de kasten en garanderen een gezond binnenklimaat bij de juiste temperatuur.

RIPRO

Geperforeerde metalen kanalen

RIPRO Luchttechniek is exclusief leverancier in Nederland van geperforeerde metalen kanalen. Wat de voordelen zijn?

Verwarmen, koelen en/of ventileren met slechts één kanaal

Het systeem is geschikt om zowel te verwarmen, te koelen of te ventileren. Dit maakt het een uniek product. Ook is het klassieke netwerk van luchtkanalen, plenumboxen, roosters, kleppen, etc. is bij geperforeerde metalen kanalen overbodig geworden. Deze zijn wèl nodig bij het gebruik van textiele kanalen of conventionele metalen kanalen. Daarnaast hebben geperforeerde metalen kanalen een prachtige industriële uitstraling.

Het product zorgt voor een uniek en uiterst efficiënt systeem als het gaat om luchtverdeling. De volledige ruimte kan in slechts 2 à 3 minuten volledig behandeld worden, en dit zonder tochtgevoel. De geperforeerde metalen kanalen bevatten perforaties over de volledige lengte van het kanaal. Naast deze perforaties, welke garant staan voor een optimale klimaatbeheersing, bevatten de metalen kanalen ook microperforaties. Deze zorgen ervoor dat er geen condensatie of vocht op het kanaaloppervlakte ontstaat. Er is een continue omwenteling van massa rond het kanaal. Dit zorgt ervoor dat er het isoleren van de kanalen overbodig wordt (zoals dit wel het geval is bij de conventionele metalen kanalen).

Naast dat RIPRO exclusief leverancier is in Nederland van geperforeerde metalen kanalen, kunnen wij u uiteraard ook helpen met vraagstukken op het gebied van textiele kanalen en conventioneel kanaalwerk. Ook bieden wij luxe rozetten aan. RIPRO brengt luchttechniek naar een hoger niveau.

RIPROMeer weten over onze producten en dienstverlening? Kijk op www.riproluchttechniek.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.