Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Overig

Revolutionaire warmtepompboiler van LG

Sfeer

15 augustus 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De stijlvolle nieuwe warmtepompboiler van LG gooit niet alleen hoge ogen als het gaat om de looks, maar ook om de prestatie ervan. Met het grootste gemak wordt tapwater snel én gasloos bereid en dankzij de Dual Inverter Compressor wordt dat ook nog eens erg zuinig gedaan.

Met een netto voorraad van 200 of 270 liter tapwater is warm water snel binnen handbereik. Dit komt mede door de geïntegreerde verwarmingslogica welke ervoor zorgt dat de boiler tot wel 30% sneller opwarmt. Aan gebruikersgemak ook geen gebrek: de warmtepompboiler is met een eenvoudig bedienpaneel makkelijk te programmeren. De diverse modi zijn ook nog eens te bedienen en te monitoren met de LG ThinQ app zodat het zelfs mogelijk is om tapwater op afstand uit of aan te zetten.

Belangrijkste kenmerken:

• De DUAL Inverter compressor werkt tot 74 procent zuiniger dan een elektrische boiler
• 20 procent sneller en 30 procent warmer water dan bij een boiler zonder DUAL Inverter-technologie
• Capaciteit van 200 of 270 liter
• Geluidsemissie beperkt tot amper 46 dB, vergelijkbaar met een stille koelkast
• Strak design dat al meerdere malen bekroond werd
• Te verbinden met Wifi en de LG ThinQ-app voor online monitoring
• 10 jaar garantie

Subsidiemogelijkheden

De LG Warmtepompboiler modellen WH20S en WH27S met een COP van resp. 3,5 en 3,85 komen in aanmerking voor de EIA en ISDE 2022 en zijn uit voorraad leverbaar door Centercon.

Centercon levert een compleet assortiment aan warmtepompen, waterzijdige appendages en gereedschappen. Daarnaast denken we graag mee met uw project. Centercon gaat verder! 

Dienstverlening van Centercon

Voor een compleet assortiment in koude- en klimaattechniek en de producten van LG Climate Solutions bent u bij Centercon aan het juiste adres. Met onze grote voorraad en eigen vervoer kunnen wij u extra snel van dienst zijn en ontzorgen in uw optimale bedrijfsvoering. Met het hoofdkantoor in Rotterdam en vestigingen in Rosmalen en Zwolle beschikt Centercon over een goede landelijke dekking.

Maar Centercon gaat verder! Wij bieden intensieve projectbegeleiding en denken met u mee over het ontwerp en de selectie. Er gaat en klant de deur uit zonder een oplossing. Wij gaan daarin verder dan wie dan ook en maken het u graag gemakkelijk; snel, deskundig en persoonlijk. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht