Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Remeha toont ‘routes naar zekere toekomst’ op VSK 2020

Remeha toont ‘routes naar zekere toekomst’ op VSK 2020

‘Samen bouwen aan een zekere toekomst’, dat is het motto waarmee Remeha zich van 4 tot en met 7 februari presenteert op de beurs VSK 2020. Hoe deze toekomst er precies uitziet weet niemand, maar Remeha bouwt vandaag al wel aan het comfort van morgen. Tijdens de vakbeurs VSK 2020 presenteert Remeha haar route naar de toekomst, met verrassend veel zekerheden; zowel via duurzame en realistische producten als slimme oplossingen. De installateur, gebouweigenaar of consument staat daarin centraal.

Met oplossingen voor alle energiedragers – gas, elektriciteit en warmtenetten – heeft Remeha passende en haalbare oplossingen voor iedere ambitie, ongeacht de schaal en complexiteit. Met deze oplossingen wordt de energietransitie haalbaar en betaalbaar. In haar stand toont de Apeldoornse leverancier van binnenklimaatoplossingen het brede assortiment aan de bezoekers.

Aandacht voor waterstof

De hoogrendement waterstof cv-ketel is een van de innovatieve verwarmingsoplossingen die op de stand van Remaha te zien is. Remeha ziet in waterstof een belangrijke ontwikkeling, ook al is deze energiedrager op dit moment nog niet op grote schaal toepasbaar. Desondanks is de leverancier van binnenklimaatoplossingen druk bezig om de vele mogelijkheden en toepassingen voor waterstof te beproeven. Daarom ontwikkelde Remeha de eerste hr-ketel die volledig op waterstof werkt. Daarnaast heeft het bedrijf als eerste Nederlandse marktpartij haar cv-ketels gecertificeerd voor 20% bijmenging van waterstof. Zo zijn de ketels uit de Avanta-, Calenta- en Tzerra-serie geschikt om te draaien op aardgas met 20% bijmenging van waterstof.

Scala aan onderwerpen en productintroducties

Behalve het thema waterstof ziet de bezoeker in de stand op de VSK ook de nieuwste verwarmingsproducten en ondersteuningsmogelijkheden voor andere integrale verwarmingssystemen, zoals hybride én all-electric oplossingen. Daarnaast besteedt de fabrikant ruime aandacht aan haar toekomstvisie: hoe houden en maken we bestaande woningen en gebouwen op een duurzame manier comfortabel voor de bewoners en gebruikers? Bovendien zijn er diverse productintroducties, zoals de GAS 120 Ace, de GAS 320/620 Ace, de Elga Ace, de RemaBOX en een nieuwe E-HP WW; grondgebonden warmtepomp voor de utiliteit.

Nadruk op samenwerking

Juist in de samenwerking met de installateur, de gebouweigenaar en/of de consument ontstaat de juiste productkeuze; een oplossing die past bij de wensen én specifieke woonsituatie van de afnemer. Daarom kiest Remeha voor een aanpak waarin samenwerking centraal staat en die ontstaat uit onder meer de betrokkenheid gedurende het hele traject, vanaf advisering tot en met onderhoud en service. Of de uiteindelijke klant nu kiest voor een intensieve verduurzaming van zijn of haar woning, of dat de gebouweigenaar voor het ‘Label-C vraagstuk’ staat; Remeha laat zien dat ze voor al deze uitdagingen een passende oplossing heeft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.