Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Remeha RemaBOX: Hét afgiftestation voor collectieve verwarmingsinstallaties

Remeha RemaBOX: Hét afgiftestation voor collectieve verwarmingsinstallaties

Remeha introduceert deze maand de Remeha RemaBOX. Een complete oplossing voor meer comfort, kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. Een afleverset die een efficiënte warmtedistributie bij de toepassing in (duurzame) warmtenetten en collectieve verwarmingssystemen verzekerd. Perfect inzetbaar bij nieuwbouw- en verduurzamingprojecten van wooncomplexen, bedrijven en bedrijvencomplexen, stadsverwarming projecten, sportaccommodaties en utiliteitprojecten.

Om de energietransitie te laten slagen moeten is Remeha van mening dat we alle energiedragers maximaal moeten benutten. Met de RemaBOX biedt Remeha hiervoor de oplossing. Een afleverset voor verschillende collectieve verwarmingsoplossingen, zowel in hoge en lage temperatuur verwarming als ook warm tapwater bereiding.

In combinatie met krachtpatsers als de Remeha GAS 320 Ace en de Remeha E-HP warmtepompen zorgt deze onderhoudsvrije set voor de perfecte verdeling van (rest)warmte in een appartementengebouw met een collectieve verwarmingsbron.

Zeker van warmte

Deze afleverset verzekert een efficiënte warmtedistributie met een hoge kwaliteit. Door een voorgeselecteerde dubbelwandige platenwarmtewisselaar en de isolerende behuizing staat de RemaBOX garant voor comfort. Het gehele systeem wordt geregeld en bewaakt door een eenvoudig te bedienen regelaar. Beschikbaar in vier verschillende varianten.

Meer weten?  →

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.