Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Pure induct: voor de meest zuivere ventilatielucht

Pure induct: voor de meest zuivere ventilatielucht

Elke dag ademen we meer dan 25.000 keer. De kwaliteit van de lucht die we inademen heeft grote invloed op onze gezondheid. De lucht die we inademen moet zo schoon mogelijk zijn, want zuivere lucht zorgt, naast verbetering van luchtwegproblemen, voor meer energie, een beter concentratievermogen en het kan zelfs bijdragen aan een langer leven. Het is onze droom om iedereen van excellente lucht te voorzien en daarvoor zetten we bij Brink dagelijks onze innovatiekracht en expertise in. Onze laatste innovatie zorgt voor de meest zuivere lucht in huis: de nieuwe Pure induct.

De Pure induct filtert de allerkleinste deeltjes

Luchtvervuiling is een probleem waar we allemaal mee te maken hebben. Het is er in verschillende vormen en één daarvan is fijnstof. Fijnstof is een verzamelterm voor de allerkleinste luchtdeeltjes die bij inademen diep in de longen kunnen komen. Overal ter wereld waar verkeer, industrie of bijvoorbeeld intensieve veehouderij is, komt fijnstof vrij. Met de nieuwe Pure induct bieden wij een oplossing die deze allerkleinste deeltjes buiten houdt. De Pure induct module wordt toegepast in het kanaal van het ventilatiesysteem met WTW, zoals de Flair. Terwijl de woning volop wordt geventileerd filtert de Pure induct alle ultra-fijnstofdeeltjes, smog, roetdeeltjes, bacteriën en virussen.

Nieuwe techniek, gunstiger geprijsd

De Pure induct is al langer onderdeel van ons assortiment, maar we hebben de techniek in het toestel in eigen beheer compleet doorontwikkeld. De filtering van fijnstof is aanzienlijk verbeterd en daarnaast hebben we een kostenbesparing kunnen realiseren, waardoor de nieuwe Pure induct ook nog eens gunstiger geprijsd is.

Hoe werkt het?

In onderstaande video leggen we de werking van de Pure induct uit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.