RPI BC
00:35
15-08-2016

Professionele behuizing voor Raspberry Pi-minicomputer

Met de elektronicabehuizing RPI-BC biedt Phoenix Contact voor het eerst een behuizingsoplossing voor het professioneel onderbrengen van de Raspberry Pi op de montagerail. De zonder gereedschap te monteren behuizing is geschikt voor de Raspberry Pi-varianten B+, B2 en B3. Een optionele adapter maakt bovendien toepassing van de Raspberry Pi A+ mogelijk.

De behuizing biedt extra ruimte voor eigen schakelingen of componenten waarmee de functionaliteit van de Raspberry Pi kan worden uitgebreid. De behuizingen met een bouwbreedte van 107,6 mm en afmetingen volgens DIN 43880 kunnen op een montagerail of direct aan de wand worden gemonteerd. Met behulp van een montagerailbus kunnen er bovendien meerdere behuizingen uit bijvoorbeeld de BC-behuizingsserie of met de developmentkits uit deze serie aaneen worden geschakeld. Voor het aansluiten van de multipurpose-interface GPIO (general purpose input/output) via de top printplaat zijn optionele PTSM-printconnectoren leverbaar.

De combinatie van een beschermende DIN-rail behuizing en passende aansluittechniek biedt producenten van kleine series apparaten, onderzoeksinstellingen en hobby-ontwikkelaars een efficiënte totaaloplossing om de Raspberry Pi uit te breiden tot een toepassingsgericht apparaat.

 Meer info: www.phoenixcontact.nl/rpibc

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

Rijksmonument Herwijnenbelimo retrofit aandrijving