Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
prio silent® XP. De eerste ronde kanaalventilator met hybride geluidsdemper

prio silent® XP. De eerste ronde kanaalventilator met hybride geluidsdemper

De prio silent® XP heeft een innovatieve kunststof behuizing met geïntegreerde akoestische isolatie. Dit resulteert in een goede thermische- en geluidswerende isolatie, waardoor de prio silent® XP indrukwekkend stil is.

De nieuwe maatstaf voor stil ventileren

De nieuwe ronde kanaalventilator van Systemair combineert het beste comfort met de hoogste energie-efficiëntie. Dankzij zijn flexibiliteit en ruimtebesparing is de prio silent® XP de nieuwe maatstaf voor het stil ventileren van gebouwen.

Vederlichte behuizing

De gepatenteerde EPP-behuizing is bijzonder licht in gewicht en door het innovatieve design opmerkelijk eenvoudig te installeren. De kern van de nieuwe ronde kanaalventilator bestaat uit de zeer efficiënte prioAir®-ventilator. De speciaal ontwikkelde waaier met de bijbehorende leidschoepen en stromingsgeoptimaliseerde geometrie werkt met maximale efficiëntie. Dit geeft de prio silent® XP een uitstekend rendement met behoud van een lage SFP-waarde.

Installeren zonder gereedschap

De nieuwe prio silent® XP van Systemair is bijzonder geschikt voor moderne ventilatiesystemen in industriële, commerciële en residentiële gebouwen. Installatie op locatie is eenvoudig dankzij de geïntegreerde ophangbevestigingspunten, keyhole montage en het lage gewicht van de unit. Per direct leverbaar in de vijf maten 150, 160, 200, 250 en 315, met EC- of AC-motor. Bestaande accessoires voor ronde kanaalventilatoren kunnen zonder problemen worden gebruikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.